Keystone logo
© BIMM University
Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Introduksjon

Om NUA

Norwich University of the Arts (NUA) har etablert seg innen kunst, design og medieopplæring i over 170 år. Men mens historien vår kan spores tilbake til 1845, er vårt syn fremtidsrettet.

Fra et sentrumskampus som kan skryte av banebrytende fasiliteter til en tilnærming til undervisning som fikk oss tildelt gull under Teaching Excellence Framework og rangert som nummer 1 i Storbritannia for studentretensjon av The Times og The Sunday Times Good University Guide 2020, vårt rykte for fortreffelighet er velfortjent.

NUA har blomstret som et etablert universitet, og utviklet et nasjonalt rykte som et innovativt og kreativt akademisk fellesskap, med et fast engasjement for å tilby yrkesrettede, praksisbaserte kurs som gir studentene rom til å utvikle sine ferdigheter og forfølge lidenskapen.

I hjertet av det hele, våre studenter. Kunstnere, designere, skapere. De bringer forskjellige interesser og unike perspektiver, og de deler et ønske om å bli utfordret og inspirert. Å lære av fortiden og forme fremtiden.

Vår misjonserklæring

NUAs oppgave er å være det beste spesialiseringsuniversitetet for kunst, design, arkitektur og mediestudier i Europa, og produsere kandidater av høyeste kvalitet og inspirere studenter og ansatte til å oppnå fortreffelighet innen de kreative og kulturelle sfærene.

Historien om Norwich University of the Arts

1845Norwich School of Design ble grunnlagt i 1845 av kunstnerne og tilhengerne av Norwich School of Painters, den eneste provinsielle britiske gruppen som etablerte et internasjonalt rykte for landskapsmaleri.
1965Godkjent for å tilby gradnivå gjennom Diploma in Art and Design.
1965 og fremoverTvillingstyrker innen maleri og grafisk design dukker opp, under en gruppe eksepsjonelle utøvere og lærere, som setter preg på den nasjonale kunst- og designscenen.
1975Første BA Honours gradskurs som tilbys validert av Council for National Academic Awards (CNAA).
1989Great Yarmouth College of Art innlemmet i skolen.
1993Første MA -kurs introdusert gjennom en akademisk avtale med Anglia Polytechnic.
1994Inkorporert som en institusjon for høyere utdanning, omdøpt til nytt som Norwich School of Art and Design.
1995Første forskerstudent registrert for doktorgradsstudier.
2008Gitt makt til å tildele grader opp til masternivå og ble omdøpt til Norwich University College of the Arts.
2012Innvilget universitets tittel av Privy Council og ble Norwich University of the Arts . Utnevner sin første kansler - skuespilleren Sir John Hurt.

Kvalitetssikringsbyrået kontrollerer hvordan britiske universiteter og høyskoler opprettholder standarden på tilbudet om høyere utdanning.

Universitetet ble etablert som en uavhengig institusjon for høyere utdanning i henhold til seksjon 121 i utdanningsreformloven 1988 og er et anerkjent organ med utdannede fullmakter. Universitetet er regulert av Office for Students (OfS). Informasjon om universitetets status finnes i OfS -registeret og på listen over anerkjente organer som er publisert på den britiske regjeringens (GOV.UK) nettsted. OfS -regelverket vil tre i kraft fra 1. august 2019. Fra 1. april 2018 til 31. juli 2019 vil universitetet være underlagt OfS -overgangsordninger.

Steder

  • Norwich

    Duke Street,4, NR3 3AJ, Norwich

Spørsmål