Keystone logo
© BIMM University
Notting Hill College

Notting Hill College

Notting Hill College

Introduksjon

En ledende leverandør av mangfoldige læringsmuligheter

Notting Hill College er en dynamisk britisk institusjon som spesialiserer seg på videreutdanning og yrkesopplæring. Høgskolen ble etablert i 2004, og siden den dagen har den hele tiden utvidet seg i ulike spor; læreplan og programdesign, faglig partnerskap og nettverksbygging. Dette flittige arbeidet har gjort oss til en ledende leverandør som presenterer varierte læringstjenester.

På grunn av våre strenge oppdateringer og innovasjoner; NHC har tiltrukket ambisiøse studenter til å delta i sine programmer og har blomstret i lærings- og læringssamfunnet. Vår kvalitetsdrevne tilnærming har gitt oss et globalt perspektiv og har plassert NHC i forkant av yrkesopplæringsmarkedet.

Gjennom årene har NHC utviklet yrkesopplæringsprogrammer som fører direkte til det profesjonelle arbeidsmarkedet. Dette innebærer at College tilbyr kun de programmene som er fullt akseptert av utdanningssektoren i Storbritannia og utlandet, samt av næringslivet.

Alle studieprogrammer blir for øyeblikket kartlagt til Kvalifikasjonskredittrammen. Høgskolen tilbyr kurs i:

  • Studenter og fagfolk som ønsker å jobbe eller studere i Storbritannia eller et annet engelsktalende land, må passere engelskspråklige undersøkelser. Våre oppmerksomme veiledere gir en til en engelsk leksjoner og UK Masters forberedelse kurs undervist fra vår engelsk språkskole.
  • For kvalifikasjoner i næringslivet, tilbyr Notting Hill College et omfattende utvalg av ATHE akkrediterte kurs.
  • For de som ønsker å utvide sine pedagogiske ferdigheter og ansette evner, eller til og med ta sine første skritt for å bli lærer, tilbyr vi TEFL og TESOL kurs for å hjelpe deg med å bli lærer.

Notting Hill College s UK campus er akkreditert av Accreditation Service for International Colleges (ASIC) som er et uavhengig organ som tilbyr akkrediteringstjenester for uavhengige, videre og høyere utdanning høgskoler. ASIC-akkreditering hjelper studenter og foreldre til å gi et mer informert valg og vil også hjelpe en skole, høyskole, universitet, opplæringsleverandør eller fjernundervisning, demonstrere til den internasjonale studentorganisasjonen at de er en høy kvalitet institusjon.

Oppnå ASIC-akkreditering - som er godkjent og godkjent av UKBA (Det britiske grensebyrå) for å fungere som akkrediteringsorganisasjon for internasjonale høgskoler - ble oppnådd ved å gjennomføre en serie kvalitetskontroller

Vår institusjon opererer på fire hovedområder som er: Læreropplæring, Business Training, Helse

Alle NHC-skoler er forpliktet til utmerket utdanning og kvalitetstrening. Gjennom vår praktiske, karrierefokuserte opplæring hjelper vi våre studenter til å nå sitt fulle potensiale. Vår erfaring med å levere faglige og akademiske kurs i et bredt spekter av fag har hjulpet våre studenter med å nå sine mål og ha en vellykket fremtid.

For å garantere Notting Hill College 's globale rekkevidde, har vi etablert en rekke regionale

Steder

  • Manchester

    Peter House, 9th Floor, Oxford Street, M1 5AN, Manchester

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål