Keystone logo
Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Introduksjon


NSUs College of Computing and Engineering støtter nisjespesialiseringer og har et fantastisk nasjonalt omdømme

144519_Picture2.png

Velkommen til College of Computing and Engineering (CCE) ved Nova Southeastern University. Siden den industrielle revolusjonen har ingeniører og forskere vært i forkant av innovasjon og endring i verden. I dag står vi overfor en dynamisk, utfordrende verden som krever akutte løsninger for å balansere både menneskelige behov og naturlige bekymringer. Etterspørselen etter problemløsende ledere med ingeniør- og beregningskunnskaper har aldri vært større. College of Computing and Engineering er en stor kraft innen pedagogisk innovasjon, og tilbyr utmerkede utdanningsprogrammer for å forberede studentene på lederroller innen informasjonsteknologi. Høgskolens styrker inkluderer et utmerket fakultet, en banebrytende læreplan og fleksible online- og campusbaserte formater for bachelor-, master- og doktorgradsprogrammene.

Ved CCE utdanner vi dagens ingeniører og datateknikere til å være morgendagens problemløsende ledere gjennom innovative læreplaner og forskningsaktiviteter. Vårt utmerkede fakultet engasjerer studentene i et unikt, interaktivt læringsmiljø som legger til rette for akademisk dyktighet og forbereder studentene våre på deres fremtidige karrierer mens de får en BS, MS eller Ph.D. grad. Alle programmene gjør det mulig for fagfolk å tjene MS, eller Ph.D. uten å avbryte karrieren. Bedrifter som søker nye kilder til talent ser på høyskolen vår på grunn av vårt engasjement for våre studenter og kvalitetsprogrammer.

NSU Campus

Vår historie

I 1964 ble Nova University of Advanced Technology chartret som en utdannet institusjon innen fysisk og samfunnsfag. Nova Southeastern University sitter på land som tidligere var Foreman Field, et opplæringsfelt for sjøflygere under andre verdenskrig lokalisert i Davie, Florida. I 1961 utpekte president John F. Kennedy det som nå er det 300 mål store campus for utdanningsbruk.

Fra 1975 med etableringen av et utdannet informatikkprogram under ledelse av Dr. Edward Simco, har skolen vært en pioner innen databehandling og utdanning. Med sin første generelle datamaskin, en VAX 11/780, begynte skolen å tilby online-programmer i 1983 og opprettet det første elektroniske klasserommet i 1985.

I 1981 drs. John Scigliano og Abraham Fischler brainstormet om utsiktene til å starte en doktorgrad i informasjonsvitenskap til fagpersoner innen informasjonsbibliotek som bruker telekommunikasjon som det viktigste leveringsmediet.

Center for Computer-Based Learning (CBL) ble dannet i 1983 for å bygge en ny leveransemekanisme for å lære datamaskinformidlet kommunikasjon for "online" læring. Doktorgrad i informasjonsvitenskap (DAIS) starter.

Skolen oppretter det første elektroniske klasserommet (ECR) i 1985 med Master of Science in Computer-Based Learning online-program. Dette programmet hadde åtte vanlige kjernekurs og syv spesialiseringer av studier, inkludert opplæring og læring (MSTL), informasjonsressursstyring (MIRM) og informasjonssystemer (MIS).

I 1989 fusjonerer Center for Computer-Based Learning (CBL) og Center for Computer Science (CCS) for å danne Center for Computer and Information Sciences (CCIS). Den nye skolen støttet nå fordypningsområder innen informatikk, informasjonssystemer, informasjonssystemer, informasjonsvitenskap og datateknologi i utdanning. Dr. Edward Lieblein, dekan ved skolen fra 1993 - 2009.

Raske fakta

 1. College of Computing and Engineering forbereder ledere for utfordringene i det 21. århundre.
 2. Arbeidende fagpersoner setter pris på fleksible formater for å fullføre utdanning uten karriereavbrudd.
 3. NSU tjener nasjonen som et National Center of Academic Excellence in Information Assurance & Cyber Defense Education. NSU tilbyr den første bachelorgraden i Engineering i Florida.
 4. Siden 1975 har NSU vært en regional pioner innen databehandling og utdanning.
 5. Utmerket fakultet forskning og undervise i en rekke systemer og nye teknologier.
 6. Oppdaterte læreplaner gjør grunn- og doktorgradsprogrammene våre virkelig aktuelle.
 7. College var online i 1983 og opprettet det første elektroniske klasserommet i 1985.
 8. Konsentrasjoner i kandidatprogrammene våre dekker felt med presserende behov, for eksempel cybersecurity, software engineering og data science.
 9. Alumni jobber ved Fortune 500-organisasjoner, forskjellige føderale og offentlige etater og universiteter over hele kloden.

Alumni

Over 4500 studenter har uteksaminert seg fra College of Computing and Engineering. Alumni er en veldig spesiell del av College of Computing and Engineering community, og vi er stolte av dem alle; Nyutdannede har oppnådd suksess i bransjen, høyere utdanning og myndigheter.

Våre kandidater jobber ved store organisasjoner som Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google og forskjellige myndigheter i USA, samt ved høgskoler og universiteter over hele verden i fakultets- og administrasjonsstillinger.

NSU Alumni Association og College of Computing and Engineering tilbyr et bredt utvalg av alumni-arrangementer gjennom året i Sør-Florida og over hele landet. Bli med tidligere klassekamerater for å koble til, nettverk, sosialisere, lære og ha det moro. Vi oppfordrer deg til ofte å sjekke postkassen din, e-postadressen og Alumni Association nettstedet for å lære om kommende arrangementer i ditt område.

Steder

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Spørsmål