Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Introduksjon

Nagoya University of Commerce

Historie på The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto var den første japanske personen som ble uteksaminert fra Universitetet i Alberts kunstfakultet i 1930. Da han kom tilbake til Japan, anerkjente han at utdanningen var hovedsakelig tilgjengelig for eliten, og så han forkjempet kampen for å gjøre den tilgjengelig for den fridagede japanske dagens ungdom. I 1935 begynte han et yrkesinstitutt kalt "Nagoya Railroad School", som senere ble etterfulgt av en videregående skole og en junior college.

Alltid en visjonær skjønte Yuichi Kurimoto at etterkrigsøkonomien og befolkningsbommen i Japan ville skape en sterk etterspørsel etter en institusjon dedikert til forretningsutdanning. Dermed i 1953, Nagoya University of Commerce

Akkreditering: NUCB har fått to av de store akkrediteringer, AACSB

NUCB Business School kunngjør stolt at det er det første MBA-programmet i Japan for å holde dual akkreditering fra både AACSB International og Association of MBAs. Disse karakteristikkene for excellence-priser som AACSB og AMBA gir sement, er NUCBs strategiske initiativ for å være det beste blant de beste skoler i Japan og Asia. I denne globaliseringsalderen betyr internasjonal anerkjennelse av slike prestisjetunge akkrediteringsorganer som AACSB og AMBA vår fortsatte forpliktelse til å opprettholde kvalitetssikring og bevaring av de høyeste globale standardene.

Nagoya University of Commerce og Business og The NUCB Business School er fullt autorisert av det japanske ministeriet for utdanning, kultur, sport, vitenskap og teknologi.

NUCB og AACSB International

AACSB International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er den profesjonelle foreningen for høyskole og universitet ledelse utdanning og det fremste akkreditering byrå for bachelor, mastergrad og doktorgrad programmer i bedriftsøkonomi og regnskap.

I 2002, Nagoya University of Commerce og Business

NUCB Business School og AMBA

The NUCB Business School er den første og eneste handelsskolen i Japan akkreditert av The Association of MBAs. AMBA akkreditering gjelder kun for The NUCB Business School MBA og EMBA programmer på japansk; mens AACSB International godkjenner både grunn- og utdannelsesprogrammene.

NUCB Business School og Eduniversal

Eduniversal har rangeringen som ble stemt av dekaner fra universiteter og skoler på listen over 1000. NUCB er utvalgt som en av de beste internasjonalt kjente handelsskolene av Eduniversals vitenskapelige komité.

Rangeringer

QS Global MBA 2021 Rankings har NUCB BS som #1 heltids MBA-program i Japan og #17 i Asia.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

Steder
 • Nagoya

  The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter

Programmer

Institusjonen tilbyr også:

Spørsmål