Keystone logo
NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

Introduksjon

NUS Business Analytics Centre

115189_Student1.jpg

NUS Business Analytics Centre (BAC) tilbyr MSBA-programmet Master of Science i Business Analytics, designet og lært av prisbelønte akademikere fra NUS Business School og NUS School of Computing.

I 2013 ble NUS Business Analytics Centre etablert i samarbeid med IBM for å utvikle et talentbasseng av forretningsanalysepersonell for å møte behovene til selskaper som ønsker å forbedre sine virksomheter gjennom bruk av analyser. I et 5-årig samarbeid som resulterte, tilbød NUS faglig kompetanse til å designe, lage og utføre MSBA-programmet mens IBM bidro med industriell kunnskap.

Global interesse for analytikk har siden vokst enormt, med bedrifter over ulike bransjer som aktivt søker etter talent som utmerker seg innen analytikkfeltet. Til dags dato ble 300 industrielle analyseprosjekter gjennomført av NUS MSBA-studenter, med skolen dannet verdifulle partnerskap med mer enn 50 organisasjoner.

NUS Business School

NUS Business School ble grunnlagt i 1965 og er nå blant verdens ledende handelshøyskoler, og har fått topprangeringer av uavhengige publikasjoner og byråer som Financial Times og QS Top MBA, i anerkjennelse av kvaliteten på våre programmer, fakultetforskning og kandidater.

Annet enn å tilby en streng, relevant og givende forretningsopplæring til fremragende studenter fra hele verden, utmerker den seg i å tilby det beste av global forretningskunnskap med dype asiatiske innsikt, forberede studentene til å lede asiatiske bedrifter til internasjonal suksess og for å hjelpe globale bedrifter til å lykkes i Asia.

Skolen tiltrekker seg et mangfold av smarte og talentfulle studenter til bred portefølje av akademiske programmer, inkludert Bachelor of Business Administration (BBA), MBA, Executive MBA, Masters og PhD-programmer i tillegg til tilpasset og åpen innmelding Executive kurs.

Som en del av et omfattende universitet med disipliner over 17 fakulteter, har skolen en unik posisjon til å utnytte bredden og dypet av universitetet, blant annet å få tilgang til en stor og svært variert studentgruppe på campus og et omfattende globalt nettverk av alumner.

NUS Informatikkskole

NUS School of Computing er den mest etablerte datakunsten i Singapore, og har produsert en sti av fremtredende alumner, blant annet sjefledere og teknologilitekter av multinasjonale selskaper, myndigheter og blomstrende oppstart.

Skolen tilbyr enestående bachelor- og oppgraderingsprogrammer på tvers av hele spekteret av databehandling, inkludert datavitenskap, informasjonssystemer, datateknikk, forretningsanalyse og informasjonssikkerhet, samt spesialiseringer i nye områder av betydning som kunstig intelligens, fintech , blockchain, analytics og sikkerhet.

Den eksepsjonelle utdanningen elevene opplever her, kombinert med etterspørselen etter databehandling talent i alle felt og næringer, gjør NUS Computing nyutdannede svært etterspurte. Vi skaper våre studenter med lederskapskvaliteter og en entreprenøråndsånd gjennom mentorskap, samfunnstjenesteprosjekter og spesialprogrammer, inkludert The Furnace, en oppstartskuvuator som tilbyr finansiering, infrastruktur og administrasjonsstøtte for å bringe originale ideer til kommersiell bruk.

Skolen er glad for å ha utdannet Singapore og verdens databehandlere de siste fire tiårene, og er stolte av å telle mange lokalt og internasjonalt fremtredende ledere på feltet blant vår store og dyktige familie av alumner.

Steder

  • Singapore

    I3 Building, 21 Heng Mui Keng Terrace #03-47, 119613, Singapore

Spørsmål