Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Introduksjon

Den første amerikanske universitetet etablert i De forente arabiske emirater 'hovedstad, NYIT-Abu Dhabi er et levende medlem av NYIT fellesskap av globale studiesteder. Vi tilbyr fremtidsrettet, karriere-orienterte lavere og høyere grad programmer gjennomført på engelsk av internasjonale fakultetet medlemmer som er eksperter på sine felt.

Grader som tilbys inkluderer:

Business Administration - Management, BS Informasjon, Nettverk og datasikkerhet, MS Instructional Technology, lærere, MS Interiørdesign, BFA Management, MBA Mechanical Engineering, BS

Gjennom vår Study Abroad og Gateway til New York programmer, studenter i Abu Dhabi har mulighet og fleksibilitet til å utvide sin horisont gjennom internasjonalt studium uten avbrudd i sin akademiske fremgang eller i den høye standarden på sin utdanning.

Universitetsområdet ligger i Centre of Excellence for anvendt forskning og opplæring (CERT) Technology Park, ved siden av teknologiske høyskoler Abu Dhabi menn College.

Skolepenger og avgifter

Søknad avgifter: AED 370

Bachelorgrad per credit: AED 1950

Mastergrad per credit: AED 2680

Stipend tilgjengelig!

Akkreditering

Alle akademiske programmer som tilbys ved NYIT-Abu Dhabi har mottatt første akkreditering av Kommisjonen for Academic Akkreditering (CAA), UAE departementet for høyere utdanning og forskning (MOHESR).

I tillegg har NYIT studier i Interior Design (BFA) og Business Administration (BS og MBA) mottok deretter fullt CAA akkreditering. The Business Administration programmer er også akkreditert av AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

I USA er NYIT akkreditert av Kommisjonen om høyere utdanning i Midt States Association of Colleges og Schools.

Career Services fra dag én

NYIT profesjons klar utdanning er supplert med en rekke muligheter som tilbys av Office of Career Services-muligheter som alltid vil være tilgjengelig for deg som en NYIT alumni.

Steder

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Spørsmål