MA i matstudier
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
New York, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 - 6 år
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
USD 1 795 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* Undervisning per poeng / studiepoeng i studieåret 2019-20
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Studere matsystemer, kultur og politikk i New York City
Det første masterstudiet i USA viet til matstipend, Food Studies ved NYU Steinhardt, benytter tilnærminger fra humaniora og samfunnsfag og forbereder deg til å analysere det nåværende amerikanske matsystemet, dets globale forbindelser og lokale alternativer. Du vil undersøke kulturelle, politiske, økonomiske, miljømessige og geografiske tilnærminger til mat i lokale, urbane og globale sammenhenger.
Dette studiet med 40 studiepoeng, krever 19 studiepoeng i obligatorisk kurs som dekker matsystemer, kultur og politikk, så vel som en forskningsdel. Utover disse kravene, kan du ta 21 studiepoeng i fordypningsmoduler (policy / advocacy, business / social entreprenørskap, media / kulturanalyse), slik at du kan grave dypere i interessene dine.
Vårt oppdrag er å undersøke hvordan enkeltpersoner, lokalsamfunn og samfunn produserer, distribuerer og konsumerer mat. Byer i sentrum av strømmer av mennesker, produserer og medieprodukter er det viktigste stedet for våre undersøkelser.
Hvorfor NYU Food Studies?
- Lær av de beste. Fakultetet vårt, fremtredende ledere på sitt felt, underviser og veileder studenter, mens de aktivt forsker for å forbli engasjert.
- Få innsideinnsyn. Ved påmelding studerer studenter med matfagpersoner som fungerer som tilleggsgivere og gjesteforelesere og blir ønsket velkommen av matproduksjonsselskaper, ideelle organisasjoner, forlag, PR og markedsføringsfirmaer, magasiner, matdistributører, matprodusenter og utdanningsinstitusjoner.
- Studere i utlandet. Vi tilbyr globale kurs - og et studieprogram - på nettsteder som Paris, Hong Kong, Puerto Rico og Puebla, for at studentene skal få en oppslukende opplevelse i internasjonal sammenheng.
- Bli utfordret. Studentene lærer erfaringsmessig, tar kjerne- og fordypningskurs, samt tverrfaglige valgfag innen Steinhardt, Stern School of Business, Wagner School of Public Service, Graduate School of Arts and Sciences eller Tisch School of the Arts.
- Komme foran. Vi hjelper interesserte studenter med å finne praksisplasser i en rekke potensielle ansettelsessteder og plassere dem i stillinger der de kan utvikle nye ferdigheter og samarbeide med potensielle arbeidsgivere.
- Få praktiske ferdigheter. Studiet legger vekt på utvikling av kritisk tenkning og forskning som forbereder studentene på situasjoner de vil møte i yrket.
Galleri
Opptak
Stipend og finansiering
Læreplan
Format: Heltid/deltid
Studiepoeng: 40
MA -graden krever fullføring av 40 studiepoeng (19 i obligatorisk kjerne/forskning og 21 i spesialisering og valgfrie emner) med et minimum GPA på 3,0; samarbeid eller arbeidserfaring; gi bevis på engelskspråklig kompetanse og forskning. Studenter som har en bachelorgrad i et ikke -relatert fagområde, kan bli pålagt å ta forutsetningskurs og skaffe seg arbeidserfaring utover mastergradskravene. I løpet av det første semesteret i programmet må hver student melde seg på FOOD-GE 2000.01, Current Research in Food Studies.
Programresultat
Vårt oppdrag er å lære deg hvordan du undersøker hvordan enkeltpersoner, lokalsamfunn og samfunn produserer, distribuerer og spiser mat. Gitt universitetets dynamiske beliggenhet i New York City, vil dine undersøkelser av disse temaene fokusere på byer som sentrum for strømmer av mennesker, produserer og medieprodukter.
Studenter i matstudier MA utvikler en rekke ferdigheter, inkludert:
- Hvordan anvende en tverrfaglig tilnærming for å forstå de kulturelle, politiske og økonomiske aspektene av matsystemet
- Hvordan diskutere med flytende spørsmål knyttet til matsuverenitet, bærekraft, etikk og kultur
- Hvordan vurdere politikk som former matlandskapet, ta opp spørsmål om rettferdighet og bevare kulturelle verdier
Karrieremuligheter
Nyutdannede fra Food Studies MA finner jobber på alle områder innen næringsmiddelindustrien:
- Publisering (blader, aviser, nettkilder)
- PR (restauranter, lobbygrupper for mat, kokebøker, matorganisasjoner)
- Markedsføring (for restauranter, kjendiser, kokebøker, organisasjoner)
- Ideelt arbeid (utdanning, mat/sultgrupper)
- Matvirksomhet (vinimportører/distributører, restauranter, detaljhandel)
- Lokale og nasjonale myndigheter (bystyre, føderale myndigheter, matforskrift, forhold mellom industri og myndigheter)
- Frivillige organisasjoner arbeider med påvirkning og politikk (jordbruk, arbeidskraft, matmangel, handel)
- Utviklingsorganisasjoner (samfunnsbygging, nasjonale programmer, internasjonal handel og hjelpeorganisasjoner)
- Matproduksjonsselskaper (produsenter og produsenter av matvarer)
- Matdistribusjonsselskaper (import, transport og detaljhandel)