Keystone logo
OCAD University

OCAD University

OCAD University

Introduksjon

Om OCAD University

OCAD U er Canadas universitet for fantasien

OCAD U ble grunnlagt i 1876 og er dedikert til kunst og designutdanning, praksis og forskning og til kunnskap og oppfinnelse over et bredt spekter av fagområder. OCAD U bygger kontinuerlig på sine tradisjonelle, studio-baserte styrker, og legger til nye tilnærminger til å lære den mester tverrfaglige praksis, samarbeid og integrering av nye teknologier. I Age of Imagination er medlemmer av OCAD U-fellesskapet unikt kvalifisert til å fungere som katalysatorer for de neste fremskrittene innen kultur, teknologi og livskvalitet for alle kanadiere.

Våre programmer og forskningsbrønner for digitale medier og design, bærekraft, helse og velvære, kulturelt mangfold og urbefolkninger.

Våre studenter engasjerer seg i kreativ studio-basert, estetisk og teknisk læring, sammen med kritisk, teoretisk, vitenskapelig og historisk kunnskap og metoder.

Endelig inspirerer vår plassering. OCAD U ligger i hjertet av nasjonens kunst, design, næringsliv og ny mediekapital, på de forfedre og tradisjonelle områdene av det nye kredittkredittet Mississaugas, Haudenosaunee, Anishinaabe og Huron-Wendat - de opprinnelige eierne og bevarere av landet som vi står på.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Vår Namesake

 • 1876: Ontario School of Art
 • 1886: Toronto Art School
 • 1890: Central Ontario School of Art og Industrial Design
 • 1912: Ontario College of Art
 • 1996: Ontario College of Art
 • 2010: Ontario College of Art og Design University (OCAD U)

OCAD University ligger i hjertet av Toronto, ved siden av kunstgalleriet i Ontario og den historiske Grange Park. Den voksende sørlige campusen ligger fem minutter unna i byens blomstrende kunst- og underholdningsdistrikt.

Sharp Center for Design

Nå et Toronto arkitektonisk landemerke, åpnet det ikoniske Sharp Center for Design i 2004 som et ledd i en større $ 42.5 million campus-ombygging. Den prisbelønte, svart-hvite "bordplaten" -strukturen står over OCAD University hoved campusbygning på 12 flerfargede stålben. Senteret er oppkalt etter benefactors Rosalie og Isadore Sharp, og er hjemsted for OCAD Us fakultet for design, med fasiliteter for fakultetene for kunst og liberale studier. Det ble designet av den anerkjente britiske arkitekten Will Alsop i samarbeid med Toronto-baserte Robbie / Young Wright Architects Inc., sammen med strukturelle ingeniører fra Carruthers

Awards

 • Royal Institute of British Architects Worldwide Award, 2004
 • Award of Excellence, Toronto Architecture og Urban Design Awards, 2005
 • Mest fremragende teknisk prosjekt, Canadian Consulting Engineering Awards, 2005
 • Benjamin Moore Contract Exterior Award, 2006 (Tildelt til Will Alsop)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Visjon og misjonserklæringer

Syn

Transformert av fantasi

OCAD University utfordrer deg til å oppriktig og ansvarlig forfølge spørsmålene i vår tid gjennom det kraftige samspillet mellom kunst, design, samfunnsvitenskap, humaniora og vitenskap.

Mission Statement

Du

 • Vi inviterer deg til å bygge opp bevisste, sjenerøse og gledelige samfunn som integrerer flere perspektiver og kritiske praksis.

Audacious og Responsible Pursuit

 • Vi fremmer mangfold og motstandskraft, og praktiserer egenkapital, inkludering, bærekraft og respekt for urfolksstemmer og kulturer.

Spørsmålene i vår tid

 • Vi søker og svarer på spørsmålene i vår tid for å berike våre disipliner og fungere som transformative sosiale, økonomiske, miljømessige og kulturelle agenter.

Det kraftige samspillet mellom kunst, design, samfunnsvitenskap, humaniora og vitenskap

 • Vi engasjerer oss med materialer, data, teknologier, ideer og pedagogikk og mangfoldige urfolksperspektiver for å støtte unike studier, studioøvelser og læring, og skape tverrfaglige og fremvoksende former for kunnskap.

116259_116194_campus.jpg

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Toronto

  100 McCaul Street, M5T 1W1, Toronto

  Spørsmål