Keystone logo
OCAD University Master i digitale futures
OCAD University

Master i digitale futures

Toronto, Canada

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 52 000

På universitetsområdet

Introduksjon

Digital Futures

Delta i opprettelsen av en digital revolusjon som integrerer tankeledelse og inkluderende kulturendring med forstyrrende teknologier og nye tilnærminger til programmer av lokal og global betydning.

Utdanningen i Digital Futures svarer på den stadig viktigere og sofistikerte rollen til digital teknologi som katalysator for endring.

Digital Futures har et internasjonalt studentkohort og fakultet. Et globalt perspektiv er en nøkkel til å sikre våre kandidaters fremtid i den eklektiske internasjonale, kreative digitale industrien, som omfatter design, kunst, kreative tjenester, underholdning, media og kulturindustri. Digital Futures-programmet tilbys i samarbeid med Canadian Film Center (CFC) Media Lab.

Den digitale fremtidsstudentsentrerte læringsmetoden gjelder både forskning og praksis. Læreplanen sikrer at du får kjerne digital kunnskap og ferdigheter når du utforsker dine spesifikke interesseområder gjennom valgfag, praksisplasser i industrien, boliger og uavhengig studie.

Programmet fokuserer på praksisbasert læring og prototyping, med en bedriftskomponent og støtte avhandlingsforskning. Bransjepartnerskap hjelper studentene med å bygge en karrierebane forut for eksamen. Du blir oppfordret til å samarbeide med bransjepartnere i praksisplasser som fører til mentorskap for avhandlingen din.

Hvem skal søke?

Du bør ha en bakgrunn innen design, teknologi, kultur og / eller virksomhet som demonstrert av en lavere grad og relevant arbeidserfaring. Studentene våre er designere og kunstnere, filmskapere, arkitekter, journalister og mediespesialister, forskere, ingeniører og forretningsfolk. Dette mangfoldet driver fagfelleopplæring og samarbeid på tvers av fagfelt i programmet.

Hvor kan din gradeksamen i Digital Futures-programmet føre deg?

Som Digital Futures-utdannelse vil du være kvalifisert til å jobbe i stillinger som:

 • App-, web- og spilldesignere og utviklere
 • Digitale prosjektledere
 • Produsenter av kulturindustrien
 • Ledere og koordinatorer mellom kunst- og designavdelinger og IT
 • Skapere og utviklere av dine egne nystartede selskaper
 • Produsenter av film, TV og digitale transmedier
 • Digitale strateger og pedagoger

Nyutdannede av Digital Futures-programmet vil være i stand til å spille lederroller innen forskning og utvikling innen media, kunst, teknologi, underholdning og utdanning.

Opptakskrav

Søknader for studieåret 2020-2021 er ikke åpne.

På grunn av behandlingstidene for behandlingstillatelse, vil 8. mai være vår søknadsfrist for internasjonale søkere. Programmer vil forbli åpne til alle mellomrom er fylt. Søkere oppfordres til å sende inn søknaden så snart som mulig, ettersom kandidatprogrammene fylles raskt.

Generelle krav

I tillegg til generelle søknadskrav for gradsstudier, funnet nedenfor, som gjelder for alle programmer, kan individuelle programmer ha unike krav til søknad som du kan konsultere.

 • Avskrifter
 • Referansebrev
 • Påmeldingsavgift
 • Engelsk språkkompetanse

Programspesifikke applikasjonskrav

Søkere må ha en BA-, BFA-, BDes-, BComm-, BSc-, BIng- eller sammenlignbar honours-grad / sertifisering med et gjennomsnitt på 75 prosent (B +) eller bedre i løpet av de to siste studieårene, eller må demonstrere imponerende erfaring og kompetanse som utøver i en relevant disiplin. Alle søkere må demonstrere kreativ og konseptuell kompetanse på et godt nivå, så vel som det klare potensialet for å tilegne seg praktisk kunnskap i de forskjellige fagområdene som er relevante for dette studiet for å lage et innovativt og gjennomførbart avhandlingsprosjekt.

For behandling av opptakskomiteen, og i tillegg til de grunnleggende søknadskravene som er beskrevet nedenfor, må søkere fylle ut og sende inn følgende gjennom Graduate Application Portal:

 • Forskningsforslag (800 til 1000 ord): Søkere må gi et innledende forslag til et forskningsskapingsprosjekt som de er interessert i å forfølge i programmet. Dette bør omfatte:
  1. Tittel;
  2. Ideen - hva du vil forske / gjøre / lage;
  3. Konteksten - det foreslåtte studiefeltet ditt, inkludert relevante teorier, metoder, kunst- eller designverk eller teknologier;
  4. Begrunnelsen for forskningen - hvorfor du vil gjøre dette og hva er betydningen;
  5. Teknologi, media eller verktøy som skal brukes til å lage arbeidet;
  6. Forventet resultat (er) i form av realisert kreativt arbeid;
  7. Relevansen av søkerens bakgrunn og erfaring;
  8. Eventuelle referansekilder brukt i forslaget;
  9. Bibliografi over relevante kilder
 • Eksempler på arbeid: Du må sende inn prøver av relevant student- og / eller profesjonelt arbeid som er produsert de siste fem årene. Visuelt arbeid, analyserapporter og forslagsdokumenter kan være inkludert. Du forventes å demonstrere en grundig forståelse av ditt primære interesseområde.
 • CV: Søkere bør ta med en oppdatert kopi av CV-en.
 • Programspesifikke spørsmål: Søkere vil bli bedt om å gi svar på en serie spørsmål som er spesifikke for programmet.

Merk: opptak til studiet er betinget av tilgjengeligheten av en passende hovedrådgiver i studentens erklærte forskningsinteresse.

Hva du vil gjøre i programmet

Master i Digital Futures er et toårig heltidsstudium. I programmet vil du utvikle praksisbasert og vitenskapelig forskning innen teknologisk avansert design, kunst og medier gjennom følgende:

 • Kritisk tenking
 • Forskning og praksis
 • Studier av næringsliv og innovasjon
 • Beregning og nye digitale metodologier

Dette er et heltidsprogram med 8 studiepoeng som består av:

 • Grunnleggende kurs innen beregning, virksomhetsskaping, innovasjon og ledelse
 • Kjernekurs i digitale metoder, forskning, teori og praksis
 • Intensive digitale prosjekt og prototypingskurs
 • Individuell forskning og oppretting, overvåket av en hovedrådgiver og tilsynsutvalg
 • Sommerpraktikant og / eller studier i utlandet
 • Valgfrie valg
 • Kreativt digitalt avhandlingsprosjekt og støtteapparat (MFA / MDes) eller en skriftlig avhandling og støttende kreativt prosjekt (MA)

Studentene erklærer at de har til hensikt å forfølge Master of Design (MDes), Master of Fine Arts (MFA) eller Master of Arts (MA) på søknadstidspunktet. Resultatene av valgt grad er særegne. MDes og MFA fokuserer på praksisbasert forskningsskaping med en støtteoppgave. MA vipper som fokuserer, med vekt på en vitenskapelig avhandling og et støttende kreativt prosjekt.

Valgfrie valg

Nye valgfag opprettes kontinuerlig som svar på trender og nye teknologier. Disse banebrytende kursene dekker teori og praksis innen design, kunst, media, teknologi og enterprise. Noen eksempler inkluderer:

Valgfag vinter vinter 2020

 • DIGF-5002 fra data til persepsjon (0,5 studiepoeng)
 • DIGF-5004 interaktiv utstilling: Del 2 (0,25 studiepoeng)
 • DIGF-6042 mulige futures (0,5 studiepoeng)
 • DIGF-5008 interaktiv dokumentar (0,5 studiepoeng)

Hvordan søke

Søkere for kandidater for studieåret 2020 er fremdeles åpne for innenlandske søkere.

Trinn 1: Gjennomgå søknadskrav og programspesifikk valgbarhet

Denne informasjonen finner du på siden Søknadskrav.

Trinn 2: Søk på nettet ved hjelp av Graduate Application Portal

Alle søkere til Graduate Studies ved OCAD University må først fullføre en kandidatsøknad gjennom Graduate Application Portal. Hvis du søker på mer enn ett doktorgradsprogram, må du sende inn en egen søknad for hvert program du ønsker å bli vurdert for.

Søknadsgebyr: Søknadsavgiften er $ 110 CAD, betales gjennom Graduate Application Portal. Søknadsgebyr refunderes ikke og belastes for hvert program du søker.

Trinn 3: Fullfør og send inn søknaden

Graduate Application Portal vil tillate deg å logge inn og starte et kandidatprogram som du kan redigere så ofte som nødvendig. Når søknaden din er sendt inn, vil det imidlertid ikke bli tillatt ytterligere endringer.

Når søknaden din har blitt sendt inn via Graduate Application Portal og søknadsavgiften er betalt, vil du motta offisielle e-postmeldinger som bekrefter mottak av søknaden din. Eventuelle ytterligere nødvendige trinn eller handlinger vil bli beskrevet på dette tidspunktet.

Vår online søknadsportal er den eneste metoden for å sende inn søknaden din. Vi godtar ikke papirapplikasjoner eller fysisk bruksmateriell. Hvis du støter på problemer mens du søker, kan du kontakte oss på [email protected].

Trinn 4: Gjennomgang av søknad

Bare komplette søknader vil bli vurdert av våre opptakskomiteer. Når den programspesifikke opptakskomiteen har gjennomgått den innsendte søknaden din, kan du bli kontaktet av Office of Graduate Studies og invitert til et intervju (der det er aktuelt). Hvis du blir invitert til et intervju, kan det skje personlig eller eksternt (f.eks. Telekonferanse eller Skype). Søknadsgjennomgang, inkludert intervjuer, tar normalt opptil tolv uker etter søknadsfristen.

Trinn 5: Melding om beslutninger om opptak

Når en beslutning er tatt om søknaden din, vil du motta et varsel via e-post som ber deg om å logge inn på Graduate Application Portal og sjekke statusen til søknaden din.

Tilbud om opptak: Hvis du får tilbud om opptak til et doktorgradsprogram, vil du ha en begrenset tid (normalt to uker) til å akseptere tilbudet om opptak gjennom Graduate Application Portal. Ditt tilbud om opptak kan være underlagt betingelser, som må fjernes før du kan få lov til å registrere deg.

Ventelister: Hvis du er plassert på en venteliste for opptak til et doktorgradsprogram, vil du motta et varsel via e-post når søknadsstatusen din endres. Hvis du er på venteliste og bestemmer deg for ikke å delta på OCAD University , kan du kontakte oss for å gi oss beskjed om din beslutning.

Ikke tillatt: Hvis du ikke er valgt til opptak, kan du komme inn i en av tre generelle kategorier:

 • Selv om du oppfyller minimumskravene til programmet, på grunn av en kombinasjon av en meget konkurransedyktig prosess og et begrenset antall plasser, kunne vi ikke innrømme deg.
 • Du har ikke oppfylt minimumskravene til programmet (f.eks. GPA, engelskspråklige krav, etc.).
 • Du ble ansett som ikke kvalifisert (f.eks. Ikke-relevant grad, mangel på akademiske kvalifikasjoner).

Vær oppmerksom på at søkere som oppfyller minstekravene for opptak ikke er garantert opptak til et doktorgradsprogram. Videre kan opptak av programmene være begrenset til studenter som har interesse for det spesifikke programmandatet, tilgjengelige ressurser og fakultetets ekspertise.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Ideelle studenter

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål