Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Introduksjon

Introduksjon

Med spennende læringsmuligheter og kunnskap og erfaring fra verdensklasse, prisbelønte fakulteter, er Old Dominion University de elektroniske programmene ideelle for å dekke behovene til dagens studenter.

Utdannelse av høy kvalitet

Old Dominion University, som ligger i kystbyen Norfolk, er Virginia entreprenørskapende doktorgradsuniversitet med mer enn 24 000 studenter, strenge akademikere, et energisk bofellesskap og initiativer som bidrar med 2,6 milliarder dollar årlig til Virginia økonomi. Med store røtter som begynte for nesten 100 år siden, er ODU nå et av få offentlige universiteter med et Carnegie Foundation "Doctoral Universities: Higher Research Activity" utmerkelse. Våre professorer skaper kunnskap, så vel som deler den. Som et bevis på kvaliteten på programmene, er Old Dominion University akkreditert av Commission on Colleges i Southern Association of Colleges and Schools for å gi bachelor-, master-, utdanningsspesialist og doktorgrader. I tillegg er mange studieprogrammer ved universitetet individuelt akkreditert av spesialiserte byråer anerkjent av Council on Higher Education Accreditation.

Praktiske kurs ODU tilbyr synkrone og asynkrone onlinekurs, og gjør det mulig for studentene å fortsette utdannelsen og fortsatt møte kravene til familie og arbeid. Lær mer om vårt online læringsmiljø her .

Støttetjenester Old Dominion University gir de samme akademiske støttene og ressursene for elektroniske studenter som for studenter på campus. Utforsk våre online akademiske ressurser her . Teknisk støtte er tilgjengelig hele dagen og hele natten, alle dager i året.

Steder

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Spørsmål