Keystone logo
Olivet University

Olivet University

Introduksjon

Olivet University er et varmt og vennlig sted å forfølge en seriøs kristen utdannelse. Olivet University studenter kommer fra et bredt spekter av aldersgrupper, geografiske områder, utdanningsbakgrunn og kulturarv, og skaper et rikt og utfordrende utdanningsmiljø. Fellesskap og kameratskap er blant fordelene ved instruksjonsprogrammene ved Olivet University . Bor, arbeider og tilber sammen, studenter og lærere utvikler vennskap og profesjonelle forhold som varer livet ut.

Professorer i Olivet University forstår at deres akademiske arbeid står i kirkens tjeneste. De fleste fakultetsmedlemmer har opplevd tjeneste fra første hånd, og alle er for tiden engasjert i kirkens liv fra lokalt til nasjonalt nivå. En mangfoldig gruppe, vårt bosatt fakultet inkluderer forskere av forskjellige tradisjoner og filosofier; klassene deres blander praktiske diskusjoner om pastoral arbeid med dyp teologisk innsikt.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Anza

    Tripp Flats Road,36401, 92539, Anza

    Spørsmål