Keystone logo
Opole University

Opole University

Opole University

Introduksjon

Handle om

Velkommen til Universitetet i Opole - en av 19 offentlige universiteter i Polen. Selv om det synes å være et relativt ungt universitet - etablert i 1994 - har det en lang akademisk tradisjon siden den ble grunnlagt som et resultat av å bli med i en av de beste polske pedagogiske akademiene - Høyere Pedagogisk Høyskole i Opole og Opole-avdelingen ved Katolsk Universitet i Lublin.

I dag består universitetet av åtte fakulteter og flere andre enheter, som sammen danner en dynamisk, moderne og forpliktet til de høyeste standardene for undervisning av akademisk institusjon.

Universitetet i Opole fortsetter å utvide sitt pedagogiske tilbud og utvikler samarbeid med akademiske og forretningspartnere både i Polen og i utlandet. Våre studenter kan gå på plasseringer og utvekslinger innenfor rammen av Erasmus-programmet eller Europa-masterprogrammet. De kan få ulike stipendier og stipendier og kan utvikle sine interesser og lidenskaper ved å delta i et bredt spekter av aktiviteter innen vitenskap, sport og kultur.

Takket være et bredt spekter av studier og spesialiteter kan du enkelt finne et program som vil tilfredsstille dine interesser og gi deg den kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for din fremtidige karriere og liv.

Skole for polsk språk og kultur for utlendinger på Fakultet for filologi ved Universitetet i Opole tilbyr kurs av polsk språk for utlendinger og forbereder våre studenter til eksamenene i henhold til de europeiske standardene på alle nivåer - Sertifikat fra Bureau for akademisk anerkjennelse og internasjonal utveksling anerkjenner kunnskapen om polsk som fremmedspråk.

Steder

  • Opole

    pl. Kopernika 11a, 45-040, 45-040, Opole

Spørsmål