Keystone logo
Otterbein University

Otterbein University

Otterbein University

Introduksjon

Otterbein er et regionalt akkreditert universitet for liberal arts. Siden grunnleggelsen i 1847 har Otterbein blitt anerkjent for sine tempo-innstillingsidealer, sin banebrytende integrerende studieplan, den er blant landets første medutdanningsinstitusjoner og sin forpliktelse til å tjene det offentlige. Vi ligger i pittoreske Westerville, Ohio - bare noen få minutter fra sentrum av Columbus - og er et perfekt sted for studenter på grunnskole- og universitetsnivå for å finne praksisplasser og verdensomspennende nettverksmuligheter.

Westerville er et boligfellesskap med 36 000 innbyggere på nordøstsiden av Columbus, Ohio, og tilbyr en liten byatmosfære med alle bekvemmeligheter og muligheter i en storby. Otterbeins 140 hektar store campus er aksent av den historiske Towers Hall, som ble bygget i 1872 og er oppført på National Register of Historic Places. Omtrent 3000 menn og kvinner fra hele USA og flere fremmede land.

Otterbein tilbyr et utvalg av mer enn 70 hovedfag og 44 mindreårige, samt individuelle studiekurs. Vi tilbyr også fem kandidatprogrammer innen bedriftsøkonomi, utdanning og sykepleie, inkludert vår doktor i sykepleierutdanning.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Westerville

    South Grove Street,1, 43081, Westerville

    Spørsmål