Keystone logo
Örebro University

Örebro University

Örebro University

Introduksjon

Örebro University er et ungt, moderne og raskt voksende universitet med en ambisiøs agenda for fremtiden. Våre studenter og forskere er et bevis på at vi har som mål å skape et attraktivt sted for både arbeid og studier.

Vår visjon - motet til å gjennomgå og evnen til å utvikle seg - danner grunnlaget for vårt daglige arbeid. Våre masterstudenter kommer fra hele verden, og drar nytte av nærkontakt med andre studenter, lærere, forskere og professorer - klassestørrelsene våre er aldri mer enn 30 studenter.

Vi tilbyr høykvalitets internasjonale masterstudier innen en rekke fagområder: samfunnsvitenskap, kommunikasjon, statistikk, informatikk, kjemi, robotikk, medisin, fysiologi og økonomi.

Vi har to studiesteder - hovedcampus og vårt spesialiserte medisinske campus.
Begge er godt knyttet til sentrum av Örebro, i tillegg til å være i nærheten av naturen.

Örebro har også et av de mest omfattende utvalg av sport og arrangementer tilgjengelig i alle byer i Sverige, og ligger misunnelsesverdig til - Stockholm, Gøteborg og til og med Oslo kan nås direkte fra Örebro.

Vi har en rekke avdelinger satt opp for å hjelpe y OU fra å registrere interesse for å registrere deg for studien. Som en potensiell student kan y OU få direkte hjelp med søknadsprosessen; når vi er godkjent, tilbyr vi dedikert støtte med overnatting, spørsmål om visum og mer. Når y OU kommer i Örebro, y OU vil bli møtt av vår Student Support team, som organiserer et omfattende introduksjonsprogram for nyankomne.

Hvis du ønsker å studere et masterprogram av høy kvalitet og OU det beste Sverige har å tilby, bør du vurdere Örebro University som ditt førstevalg.

Opptak

Steder

  • Örebro

    Örebro University , SE-701 82, Örebro

Spørsmål