Keystone logo
Örebro University Masterprogram i kjemi i miljørettsmedisin
Örebro University

Masterprogram i kjemi i miljørettsmedisin

Örebro, Sverige

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 56 750 *

På universitetsområdet

* første termin: 56750 SEK, Totalavgift: 227000 SEK

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Environmental forensics er en tverrfaglig vitenskap som kombinerer ulike disipliner for økt kunnskap om kjemikalier som slippes ut i miljøet og deres effekter på menneskers og miljøets helse. Master of Chemistry in Environmental Forensics (MSc) tilbyr en bred utdanning i nær tilknytning til forskning knyttet til kjemikaliesikkerhet, helse og miljø. Denne utdanningen gir y OU muligheten til å utvikle kunnskapen som trengs for at y OU skal bidra til et bærekraftig samfunn.

Programmet gir innsikt i flere disipliner inkludert (bio)analytisk og miljøanalyse for å karakterisere kilden og mengden av kjemiske forurensninger i miljøet og beskrive deres historie. For å legge til rette for en bred forståelse av miljørettsmedisin, inkluderer masterstudiet et bredt spekter av vitenskaper, med fokus på miljøkjemi, feltprøvetaking, helse for mennesker og miljø, analytisk kjemi, bioanalytiske metoder og kjemometri. Utdanningen sikrer at studentene får praktisk felterfaring, studerer virkelige saker adoptert fra industri- og forskningsprosjekter. Studiet bruker problembasert læring (PBL) for å oppmuntre til aktiv læring og for å utvikle problemløsningsevner og gode kommunikasjonsevner.

År ett dekker fordeling av miljøgifter, miljøtoksikologi, eksponering for mennesker, kjemiske og bioanalytiske metoder og avansert statistikk. År to inkluderer kjemikaliesikkerhet, risikovurdering, grønn kjemi og global bærekraft etterfulgt av prosjektarbeid i en forskningsgruppe og/eller med industri.

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • MChem rettsmedisinsk kjemi
    • Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland