Keystone logo
Paris School Of Architecture

Paris School Of Architecture

Paris School Of Architecture

Introduksjon

115751_people01.jpg

Paris School Of Architecture er et uavhengig institutt for arkitektonisk utdanning med et internasjonalt fokus basert i sentrale Paris. Alle kurs er undervist på engelsk og skolen forbereder sine kandidater til å operere over hele Europa og resten av verden.

Ptil er en gründerskole, som underviser studenter som ønsker å forgrene seg til en bestemt spesialitet innen arkitektonisk utforming som har fullført sine grunnskolestudier andre steder, eller som vurderer å etablere sin egen praksis etter oppgradering.

Den 2-årige forskerutdanningen ved PSA tilbyr en skreddersydd og innovativ modus for arkitektonisk studie som reflekterer arkitekturens skiftende natur.

Kurset er spesielt rettet mot nyutdannede av 3-årig grad kurs som ønsker å bruke sin post-graduate studie å spesialisere seg i et bestemt arkitekturområde. Medlemmer av skolen kombinerer sine tradisjonelle arkitektoniske studier med nye og forstyrrende fag og teknologier, hvor de blir spesialister.

Ligger i sentrum av Paris, ligger skolen i hjertet av Europa i en av verdens største internasjonale byer.

For å fortsette dette internasjonale fokuset forbereder vårt studieprogram ut kandidater til å være ledere innenfor arkitektur, konstruksjon, filosofi, journalistikk og nye teknologier.

Paris School Of Architecture utruster sine medlemmer med de kunstneriske, filosofiske, intellektuelle og tekniske ferdighetene som industrien krever for å produsere eksepsjonelle fremtidige fagfolk. Set i sentrum av Paris, informert av den europeiske design- og byggevirksomheten, med masterklasser levert av fakultetet ledere i den kreative industrien fra hele verden, er skolen bevisst internasjonal; produserer neste generasjon av globale arkitektoniske utøvere.

115750_parisatmosphere01.jpg

Skolen ble etablert for å tilby en alternativ rute til arkitektur og tilhørende disipliner som svar på de radikale endringene i arkitektonisk praksis de siste to tiårene. De fleste arkitektskoler følger en pedagogisk metode som ble vedtatt for nesten et århundre siden, som har blitt mindre relevant for realiteten i arkitekturen i dag. Parisskolen tilbyr et nytt system som kombinerer kjernearkitektoniske komponenter med nye faglige krav, bedre forbereder sine utdannede til å jobbe i praksis, etablere egne praksiser eller jobbe innen andre områder som eiendomsutvikling, byggeledelse, journalistikk, kuratorskap, videospill design og virtuell virkelighet.

En europeisk skole

Skolen ble grunnlagt av utøvere i Paris som jobber rundt EU, som enten har undervist eller uteksaminert fra skolene i Europa og USA.

Som engelskspråket sementer sin posisjon som den globale lingua franca, og regulatorisk reform av EU gir større ensartethet til arkitektonisk praksis innenfor blokken, har behovet for en europeisk europæisk skole i Paris aldri vært mer presserende.

I tillegg legger skolen vekt på studiet av arkitektonisk, juridisk og konstruktiv terminologi som er relevant for ulike jurisdiksjoner, slik at kandidater kan jobbe sømløst i hele Europa og i verden. Denne kulturutvekslingen fremmer og styrker skolens internasjonale fokus og pedagogikk.

En ny skole

I utbygging siden 2015 og åpning for sitt første inntak i september 2019, tilbyr Paris-skolen en rekke programmer, fra grunn- og utdannet studie, fjernundervisning, språkstudie og sommerskoler.

De første kursene starter den 23. september 2019, når det første inntaket av år 1 studenter går med i skolen (tilsvarende det første året av masterstudier).

ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) gjelder for skolen, det toårige kurset som tilbyr totalt 120 studiepoeng.

Skolen fullfører også registreringsprosessen med Répertoire nasjonal des sertifiseringer profesjonelle som akkrediterer private utdanningsinstitusjoner i Frankrike. Våre kohorte av studenter vil danne en kritisk del av vår kursutvikling, med et studentråd med mulighet til å foreslå flere fag som teknologier og kulturer utvikler seg, utvikle utvekslingsrelasjoner med andre institusjoner, og endre og stemme på skolens charter og ledelse.

Akademisk liv

Pedagogikken til Paris School Of Architecture er forankret i å teste de komplekse og divergerende problemene som arkitektur eksisterer gjennom et enkelt, omfattende, årsløst studieprosjekt.

Utvikling av et post-graduate arkitektonisk prosjekt fra september til juni gjør det mulig for en større tid for forskning, fortellende, representativt uttrykk, filosofisk engasjement og håndverksproduksjon enn det som finnes i andre institusjoner med semesterlange trusser.

Slike prosjekter er intellektuelt krevende, og kritisk strenge, med kandidater som forlater porteføljer med prosjekter med stor dybde og kompleksitet.

Forsterkning av denne prosjektdrevne pedagogikken er en serie Master Classes, som bringer fagfolk fra verdener med design, lov, film, kommunikasjon og byggeinnkjøp. Disse masterklassene tjener ikke bare til å gi spesialkunnskaper, basert på profesjonell praksis, men å gi inn i studieprosjektet, slik at hver student kan utvikle svært individuelle svar.

Hvert akademisk år kulminerer på årsskiftet, en offentlig galleriutstilling av hver elevs arbeid i sentrale Paris. Dette gir våre studenter muligheten til å vise sitt arbeid til familie, venner og potensielle arbeidsgivere og investorer.

Vurderingen av det årlige studioprosjektet blir gjort etter en endelig presentasjon dagen før åpningsdagen på slutten av årsutstillingen. Ytterligere vurderinger på hver masterklass er laget på fagfag, avhengig av emnet. Alle masterklasser må bestås for å kunne vise på showet.

Et unikt element i skolens pedagogiske filosofi er at vi ikke implementerer et gradersystem, noe som betyr at prosjekter vurderes som enten Pass eller Fail. Dette oppfordrer maksimal ytringsfrihet og gir studentene mulighet til å ta risiko og innovere. Eksepsjonelle studio prosjekter kan bli tildelt en Distinction, som skjønn av leder av året. Studenter som ønsker å gjennomføre franskspråkkurs i løpet av studiene, vil kunne gjøre det. Dette vil hjelpe studenten med sine daglige aktiviteter mens de bor i Paris. Disse vil bli tilbudt på både nybegynner og mellomnivå.

PSA-studioene er utstyrt som nødvendige for at studentene kan gjennomføre sine studioprosjekter, inkludert 3D-utskriftskapasiteter, laserskjermemaskiner, skrivere, projektorer og modellutstyr. Det anbefales sterkt at studentene kjøper en bærbar datamaskin for toårsperioden.

Steder

  • Paris

    5 rue Durantin, Paris, 75018, Paris

    Programmer

    Spørsmål