Keystone logo
Peking University HSBC Business School (PHBS)

Peking University HSBC Business School (PHBS)

Peking University HSBC Business School (PHBS)

Introduksjon

Peking University HSBC Business School (PHBS) ble grunnlagt i 2004 med visjonen om å fremme Peking Universitets engasjement i global økonomi, finans og ledelsesforskning. PHBS ligger i Shenzhen, og bringer Peking-universitetets historiske tilstedeværelse og førsteklasses handelsutdanningsprogrammer til landets sør og drar nytte av den dynamiske og gründerånden i den blomstrende byen.

PHBS tilbyr for tiden et doktorgradsprogram, spesialiserte masterprogrammer, et MBA -program, et executive MBA -program og en rekke lederutviklingsprogrammer. Med internasjonalisering som mål, har PHBS blitt akkreditert av AACSB, AMBA og EFMD, og har tatt et dristig skritt ved å åpne et nytt campus i Oxfordshire, England.

Som den mest internasjonaliserte Kina-nasjonale handelshøyskolen, PHBS omtrent 130 forretningskurs på høyere nivå per år, undervist på engelsk. 80 heltids internasjonale og kinesiske fakulteter har oppnådd sine doktorgrader fra toppinstitusjoner. Alle klassekameratene, hvorav 95% er kinesiske statsborgere, behersker engelsk godt og har uteksaminert seg fra de beste universitetene i Kina. Som sådan kan studentene dra nytte av vårt høyt internasjonaliserte campus.

Global anerkjennelse

Den første påtegningen som PHBS mottok var fra European Foundation for Management Development (EFMD) i 2011 da organisasjonen ga EPAS PHBS til PHBS Master of Economics -programmet. PHBS fortsetter å fokusere på verdensomspennende anerkjennelse, og har nå AACSB- og AMBA -akkrediteringer.

Unikt Kina Focus

Våre programmer inkluderer også et kinesisk fokus i sammenheng med et globalt perspektiv. Studentene vil ikke bare lære viktig profesjonell kunnskap og ferdigheter, men de kan også utvikle en dypere forståelse av virksomhet og økonomi i Kina, noe som gjør dem mer konkurransedyktige på arbeidsmarkedet, eller enda bedre forberedt på å starte en virksomhet i dette dynamiske landet.

Hvorfor oss?

I mer enn 120 år har Peking University vært en eliteinstitusjon for læring, internasjonalt anerkjent som et av de ledende universitetene i verden. PHBS etablert i 2004 og har raskt vokst i rykte og som et senter for internasjonal fortreffelighet innen forretningsutdanning.

PHBS har mer enn 80 internasjonalt utdannede fakultetsmedlemmer med doktorgrader fra ledende universiteter rundt om i verden. Thomas Sargent, nobelprisvinner i økonomi, har sluttet seg til PHBS å drive forskning som leder for Sargent Institute of Quantitative Economics and Finance.

Våre programmer fokuserer på grundig faglæring innen økonomi, ledelse og økonomi, med kurs som inkluderer både teoretisk og praktisk læring. Programmene inkluderer også et kinesisk fokus i sammenheng med et globalt perspektiv. Disse unike egenskapene, som få andre handelshøyskoler har, kan hjelpe elevene med å utvikle evnene og forbindelsene de trenger for å lykkes i global virksomhet.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Shenzhen

    Peking University HSBC Business School Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng China, 518055, Shenzhen

Spørsmål