Keystone logo
Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Introduksjon

THE PIET BLACK INSTITUTE: MASTER STUDIES IN ART, DESIGN AND ART EDUCATION

Piet Zwart-instituttet huser de internasjonale masterprogrammene på Willem de Kooning-akademiet ved Hogeschool Rotterdam. Siden 1999 har det vært dedikert til å fremme studier og forskning innenfor kunst, design og kunstutdanning.

60469_KDH.jpg

Namnet etter den banebrytende nederlandske designeren Piet Zwart, som jobbet eksperimentelt på tvers av media og sammenheng, tilbyr instituttet en rik kombinasjon av grundig spesialisering og tverrfaglig utveksling i et intimt læringsmiljø.

Kursene i Piet Zwart-instituttet ligger i hjertet av Rotterdam sentrum ved Karel Doormanhof 45 og Blaak 10. Mens studenter og fakultet kommer fra hele verden, gir dem en rekke kulturelle påvirkninger, det er også sterke forbindelser til byen, dens historie og stadig skiftende bymiljø.

Alle fire masterstudier - kunst, interiørarkitektur: forskning + design, mediedesign og kommunikasjon og kunstutdanning - har en interesse i det komplekse sosiale, kulturelle og politiske grunnlaget for hver disiplin.

Gjennom et unikt tilpasset læreplan som kombinerer kollektiv læring, individuelle opplæringsprogrammer, praksisbasert forskning og teoretisk forespørsel, utdanner våre kurs fagfolk som har en kritisk reflekterende, innovativ, spørrende og fantasifull tilnærming til sitt arbeid. Våre nyutdannede fortsetter å ikke bare etablere seg i sitt felt, men også utfordre og kreativt definere perimetre av deres yrke.

Som et pedagogisk og kulturelt senter er begrepet "offentliggjøring" kjerne for våre aktiviteter. Utstillinger, programmering, konferanser og publikasjoner er et middel til å utvide vår forskning utover det akademiske grensen, samtidig som vi vurderer det svært nødvendige spekulative rom for refleksjon og kunnskapsbygging som bare gjøres mulig gjennom et akademisk rammeverk som Piet Zwart-instituttet.

Steder

  • Rotterdam

    Blaak 10 3011 TA, , Rotterdam

  • Rotterdam

    Karel Doormanhof 45 3012 GC, , Rotterdam

Spørsmål