Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Introduksjon

Vår misjon

"Det pavelige katolske universitetet i Campinas, fra etiske og kristne verdier, vurderer de sosiokulturelle karakteristikker av virkeligheten, er dens oppgave å produsere, berike og spre kunnskap, bidra til å bygge en rettferdig og broderlig samfunn gjennom sin virksomhet Undervisning og forskning, med sikte på faglig opplæring fortreffelighet og integrert dannelsen av mennesket. "

Institusjonelle verdier

For å oppfylle sin institusjonelle oppdrag, PUC-Campinas lede gjennomføringen av sin virksomhet ved følgende verdier og resultater:

1. Solidarity 2. Sosial forpliktelse 3. Ansvar for miljøet 4. Deltakelse og ansvar 5. Ansvar for integrert dannelsen av menneskets 6. Proaktivitet 7. utvikling med økonomisk og finansiell bærekraft

History of PUC-Campinas

Historien om PUC-Campinas begynte den 7. juni 1941, da han ble født den første enheten av universitetet, Fakultet for filosofi, vitenskap og Letters. De Campinas bispedømme kjøpt på den tiden det gamle huset eies av Joaquim Polykarp edderkopp, kjent som Barão de Itapura.

I 1955, Fakultet for filosofi, vitenskap og Letters ble katolske universitetet, anerkjent av Federal Council of Education. Tittelen på pavelige ble innvilget av pave Paul VI i 1972.

Snart gjorde herskapshus bygget i slutten av forrige århundre ble lite å gruppere alle universitetets kurs. Dermed har de nye studiesteder dukket opp i henhold til behovet for plass: Campus I, Campus II, seminaret og Institute of Arts.

I 2006 feiret PUC-Campinas sine 65 års eksistens.

Steder

 • Campinas

  Campinas, Brasil

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål