Keystone logo
Portobello Institute of Education

Portobello Institute of Education

Portobello Institute of Education

Introduksjon

En varm velkomst fra college-direktør

"For mange som bestemmer seg for å satse på videre- og videregående utdanning eller komme tilbake for å studere, kan det være en veldig stor beslutning. Vi er stolte av å støtte alle våre elever til å bygge videre på deres faglige kunnskaper og støtte i den praktiske kompetansen som kreves på arbeidsplassene. at du vil søke jobb ".

Portobello Institute ble etablert i 1981 og er bygget på skuldrene til noen veldig fantastiske og inspirerende individer. Instituttet ble opprinnelig satt opp av Delia Lyons og har kontinuerlig blitt avansert av datteren Rebekah Lyons, en annen fremadstormende og hardtarbeidende kvinne.

Delias arv, visjon og verdier fortsetter å være en del av hverdagen på høgskolen og er en konstant påminnelse gjennom Rebekahs ønske om hele tiden å oppsøke nye muligheter, samtidig som de sikrer at etos og kvalitet først ble utviklet av moren.

Siden 1993 har vi levert skjønnhets-, sminke- og motekurs ved Portobello Institute, alt akkreditert gjennom tildelingsorganer ITEC og QQI.

I 2005 oppnådde vi kvalitetssikring for instituttet med FETAC, priser for videreutdanning og opplæring, og begynte å utvikle og levere en rekke programmer over alle avdelinger i instituttet.

I 2009 oppnådde vi kvalitetssikring med HETAC, Higher Education and Training Awards Awards, for vårt Higher Certificate in Arts i Montessori Education, og i 2012 fikk vi akkrediteringer for å levere BA i Early Childhood-studier med London Metropolitan University og har lykkes med å utvikle nye studieleveranser fram til 2018.

I 2012 opprettet vi et senter for moderne miljø med programmer inkludert fasilitetshåndtering, avfall og energiledelse, alt akkreditert gjennom tildeling av organ BIFM.

I 2014 fikk vi akkreditering for å levere London Metropolitan Universities BSc (Hons) i idrettsvitenskap og kroppsøving og sportsterapi, og i 2018 har vi utviklet eksklusive BSc-programmer innen prestasjonsanalyse, kroppsøving

Gjennom årene som nye avdelinger og kurs har utviklet seg ved instituttet, har vårt engasjement for kvalitet, omsorg for eleven, en strukturert tilnærming til læring og fokus på bransjeledd alltid vært sentralt for det vi gjør.

Våre strategiske allianser med industrien lar studentene våre få gode muligheter til arbeidserfaring og ofte tilbud på jobb når de har fullført programmene. Ingenting er for mye trøbbel for oss, vi vil at studentene våre skal lykkes.

Høgskolens oppdrag er å gjøre utdanning tilgjengelig for alle og å støtte de med mot til å ta det spranget inn i det nye og ukjente, og dette er sentralt i det vi gjør på Portobello Institute.

"Husk at suksess ser veldig annerledes ut for hver enkelt person. Vi oppfordrer studentene til å fokusere på sin egen reise og glede seg over læringsprosessen hos oss.

Denise Flood, College Director


pasja1000 / Pixabay

123666_selfie-4521579_960_720.jpg

Våre verdier

Vi bryr oss

Det er en sterk og delt etos om personlig omsorg for alle studenter som kommer for å studere ved Portobello Institute. Hver student er personlig kjent med sitt navn, ambisjoner og mål blir forstått og verdsatt i et støttende miljø.

Støtter mot

For mange studenter krever det mot å følge lidenskapen deres, og Portobello har vært det perfekte valget for de som ønsker å velge en bestemt rute med et fullt støttesystem på plass for å sikre at elevene oppnår de beste utdannelsesmålene.

Kvalitetsveiledere

Mange av veiledere ved Portobello Institute har lang service med høgskolen som alle kjenner og helt tror vår etos om omsorg. Veilederne våre blir enormt sett på i sin egen bransje som utøvere, ledere og innovatører.

Bransjefokus

Gjennom å studere ved Portobello Institute får studentene muligheten til å få kvalitetsarbeidserfaring innen den valgte sektoren mens de studerer, noe som til slutt kan føre til sikring av jobber etter endt kurs. Nyutdannede er svært ettertraktede og mange arbeidsgivere oppsøker og oppmuntrer til koblinger med høyskolen og dets kandidater.

Studentstøtte

Vår filosofi ved Portobello Institute er å sikre at hver student blir støttet for å få muligheten til å oppnå sitt personlige beste. Dette inkluderer små klassestørrelser, slik at elevene vil kjenne klassekameratene og læreren deres kjenner dem. Elevene står fritt til å bestille en til en veiledersupport, få tilgang til oppgavestøtte med muligheten til å sende inn utkast til oppgaver med tilbakemeldinger for forbedring for å levere den beste endelige versjonen.

Et dedikert program- og kvalitetslederteam er fullt tilgjengelig for å hjelpe studentene med spørsmål og diskutere personlige utfordringer. Vi er her for å oppmuntre og støtte alle studenter til å holde seg på deres læringsreise og innse sitt personlige beste.

Studier livet Balanse

I alle avdelinger støtter vi elever til å jobbe smartere. Elever som oppnår en god balanse mellom studie og liv oppnår til slutt mer faglig. Studietid, tilbringe tid med familien, delta i hobbyer er alle viktige for å opprettholde en positiv balanse mellom studiene og livet. Å få riktig balanse er viktig og vil bidra til å maksimere studietiden.

Gi tilbake

På Portobello Institute forstår vi viktigheten av å gi tilbake har en liten in-house veldedighet vi opprettet kalt “Dochas Leanai”. College-direktør Denise Flood reiser til India og Hviterussland to ganger i året med et team på rundt 15 individer, på tvers av ansatte og studenter. Viet arbeid inkluderer opplæring av montessorilærere og opprettelse av montessoriskoler i slumområdene i Pune India.

Velforeningen er også sterkt involvert i støtteopplæring i et redningssenter for jenter og i en liten skole for dypt hørselshemmede barn. Dette innebærer selvforsvarsopplæring i et samfunnsprosjekt til unge gutter og sports- og kunst- og håndverksleirer i en slumskole i Pune.

Steder

  • Northside

    43 Dominick Street Lower, , Northside

Spørsmål