Keystone logo
© ©President University
President University

President University

President University

Introduksjon

Om president universitet

Hvor morgendagens ledere Come Together

President University er en høyere utdanningsinstitusjon i Indonesia som ble etablert for å bli en forsknings- og utviklingssenter i regionen og for å sette en ny standard i indonesisk høyere utdanning. Spesielt er universitetet forberedt på å skape en institusjon for læring som vil forberede fremtidige ledere av industrien og samfunnet ved å gi dem ferdigheter og erfaring er nødvendig for å utmerke seg ved eksamen.

Ifølge president universitetets grunnlegger, Mr. Setyono Djuandi Darmono ble president Universitetet bygget av to grunner; å bli en forsknings- og utviklingssenter og å sette en ny standard i indonesisk høyere utdanning. Grunnleggerne av president Universitetet fastsatt grunnlaget og grunnarbeidet for å sikre at president University vil utvikle seg til en stor institusjon for læring hvor studenter fra alle deler av verden kan tilegne seg kunnskap og utvikle seg til nyttige, ansvarlige borgere og fremtidige ledere.

Beliggenhet

President Universitetet ligger strategisk til i Jababeka Education Park i Kota Jababeka, bare 45 minutters kjøring vest for Jakarta, Indonesia.

Det er omgitt av Jababeka Industrial Estate, en av de største integrerte industriområder i Sørøst-Asia, et hjem av 1700 multinasjonale selskaper fra 30 land vil si USA, Canada, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Nederland, Kina, Japan, Korea, Taiwan, Singapore, Malaysia, Australia, slik som Unilever, Samsung, Mattel, ICI Paint, Kraft, blant annet, som kan utnyttes som et "levende laboratorium" for våre studenter og lærere medlemmer å utvikle praktiske løsninger for reelle selskaper , og også tjene som en ubegrenset pool av internship / on-the-job opplæringsmuligheter for studentene.

Som et relativt ungt universitet med ca 4500 total studentmasse i øyeblikket, ikke bare er undervisning på engelsk for å innpode globale perspektiver og forbedre konkurranseevnen, men president Universitetet er også utstyrt med en internasjonal standard pensum som ble utarbeidet og utviklet av verden -klassen akademikere. Dette er i tråd med universitetets visjon om å bli en verdensklasse universitet som produserer ledere i sine respektive felt og samfunn

Visjon

Å være en verdensklasse universitet som produserer ledende på sine områder og lokalsamfunn.

Mission

Å utdanne fremtidige generasjoner gjennom overføring av kompetanse og kunnskap for å bygge karakter og visdom.

Historien

Den konseptuelle plan president University ble først formulert i september 1997 av Mr. SD Darmono, president direktør i PT Jababeka Tbk. og professor Donald W. Watts, som var president i Bond University, Queensland og visekansler for Curtin University, Western Australia. Målet med deres foreslåtte universitetet var å skape en institusjon for læring som vil forberede fremtidige ledere av industrien og samfunnet ved å gi dem ferdigheter og erfaring er nødvendig for å utmerke seg ved eksamen.

Universitetet offisielt startet i 2001, og tilbyr en Bachelor of Engineering grad. På den tiden ble institusjonen kalt School of Engineering basert i Cikarang, Bekasi. Den 16. april 2004 Kunnskapsdepartementet gitt president Universitetet offisiell status som et fullverdig universitet.

Selv om det fortsatt et ungt universitet, president University (PresUniv) vokser i en enorm hastighet hvert år. Det er nå rundt 4500 studenter ved President University fra Indonesia, så vel som mange andre land. President University har utvidet sitt kurstilbud og tilbyr nå 32 ulike fagretninger i emner som spenner fra Industrial Engineering til PR.

President Universitetet ligger i Jababeka Education Park i Kota Jababeka, omgitt av Jababeka Industrial Estate med mer enn 1500 nasjonale og multinasjonale selskaper som Unilever, Mattel, Samsung, Mulia, ICI malinger og andre. Den plasseringen gir også elevene til å gjøre bruk av verdensklasse fasiliteter som Jababeka Golf & Country Club og presidenten Executive Club.

Partnerskap

President University har dannet partnerskap med de beste vestlige og østlige institusjoner for læring. For å nevne noen:

 • KIIT University, India
 • Waseda University, Japan, stipender for å ta mastergrad i IKT
 • William Angliss Institute, Australia for Hotel and Tourism Management program
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonesia for IKT
 • Microsoft Indonesia, Indosat, M2, og Intel (SMB Empowerment-senteret)
 • International Pacific College, New Zealand
 • Deakin University, Australia
 • ULSA, Vietnam
 • Dong-A University, Sør-Korea, for student utvekslingsprogram
 • Silla University, Sør-Korea
 • London School of Commerce, England, for masterstudiet

Steder

 • Bekasi

  President University Main Campus Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka Cikarang Baru, 17550, Bekasi

  Spørsmål