Keystone logo
Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Introduksjon

Som en privat uavhengig universitet Psychological universitetet i Berlin er en veldedig handling. Alle programmene er akkreditert av Senatet for utdanning, ungdom og Science, bifall opplæring fra State Office of Health and Social Affairs Berlin. Opplæring og vitenskapelig utvikling, Psykologisk institutt i Berlin tilbyr psykoterapi trening, ytterligere grader av Master og M.Sc. Psykologi. Studien integrert psykoterapi trening kan være ferdig i Psykodynamisk psykoterapi lyd eller atferdsterapi og barn og unges psykoterapi. Utvekslingen av prosessen tverrgående kompetanse har stor betydning for PHB og representerer et viktig punkt i læreplanene for alle studie og opplæringsprogrammer.

Professorene i kursene er både praktisk og også aktiv i vitenskapelig forskning og representerer krav på Scientist Practitioner. Studentene er aktivt involvert i eksisterende forskningsprosjekter og støtter sine egne forskningsprosjekter. Gjennom samarbeid med andre universiteter og doktorgradsprosjekter kan realiseres på huset.

På et øyeblikk

 • Metode Cross studie (TP og VT)
 • Studier og trening i psykoterapi i et hus
 • Små seminargrupper kollegial atmosfære
 • Personlig oppmerksomhet av Organisasjonen av studiene
 • Støtte til deltakelse i kongresser og møter
 • Praktisk opplæring i vår egen psykoterapeutisk ambulanse
 • Research in Higher ambulanse
 • Utmerket beliggenhet i sentrum av Berlin nær Alexander direkte på Köllnischen Park og elven Spree

Studier og trening tilbud

 • Påfølgende studier: M.Sc. psykologi
 • Postgraduate mastergrad Juridisk psykologi
 • Postgraduate mastergrad psykologi og psykoterapi av familien
 • Psykoterapi trening med integrerte masterstudiet psykoterapi (VT eller TP)
 • Barn og ungdom psykoterapi trening med integrert masterprogram Psykologi og Psykoterapi av familien

universitetet

Undervisning, forskning og opplæring ved PHB er fokusert på de områdene av anvendelsen av psykologi. Psykologer og psykoterapeuter har lansert universitetet lansert for å styrke en kobling vitenskap og praksis, og på den andre for å støtte overføring av forskning i samfunnet. Under dette credo PHB ønsker å trene den neste generasjonen av psykologer og psykoterapeuter med en sterk vitenskapelig og dyp praktisk relevans. I tillegg til de studie og opplæringsmuligheter og opplæring og konferanser for psykologer og psykoterapeuter i programmet tidsplanen for PHB er. Andre kurs i ulike felt av anvendelsen av psykologi og B.Sc. Psykologi er under bygging.

I samarbeid med Training Institute i Berlin Academy for psykoterapi (BAP), tysk opplæring instituttet psykologer Academy (DPA) og Professional Association of tyske psykologer og psykoterapeuter (BDP) er PHB i sentrum av en pedagogisk nettverk for opplæring og videreutdanning og gir et samlingspunkt for profesjonelle interesser psykologer og psykoterapeuter i ulike felt av aktivitet.

akkreditering

Kursene Psychological Psykoterapi i atferdsterapi (CBT) eller Psykodynamisk psykoterapi lyd (TP), familiepsykologi og rettsmedisinske psykologi er akkreditert av Senatet for utdanning, ungdom og Science. Det nye masterstudiet psykologi var basert på anbefalinger fra den tyske Society of Psychology utviklet og godkjent av State Office of Health and Education. Nyutdannede av Master Program psykologi ved PHB møte Zulassungsvoraussetzuungen for psykoterapeuter trening. Kurset Psychological psykoterapi er akkreditert i begge prosessene fokusere på (atferdsterapi og dybdepsykologi basert psykoterapi) I tillegg til Acquin, samt masterstudium Juridisk psykologi.

Godkjennings utførelser av PHB i Psychological psykoterapi (VT eller TP) og i barne- og ungdoms psykoterapi har fått akkreditering av National Board of Health og sosialdepartementet i Berlin.

Steder

 • Berlin

  Psychologische Hochschule Berlin Am Köllnischen Park 2, 10179, Berlin

Programmer

Spørsmål