Keystone logo
Purdue University College of Science

Purdue University College of Science

Purdue University College of Science

Introduksjon

Purdue University College of Science er forpliktet til den vedvarende jakten på matematisk og vitenskapelig kunnskap som danner selve grunnlaget for innovasjon. Nesten 350 tenure-track fakultet driver verdensomspennende forskning og leverer en transformerende utdanning til mer enn 1200 studenter og 4300 studenter. Vi er et fellesskap av elever som utvikler praktiske løsninger på dagens tøffeste utfordringer med studieprogrammer innen biovitenskap, naturvitenskap, beregningsvitenskap, matematikk og datavitenskap.

Purdue University's College of Science omfatter fysikk, biovitenskap, beregningsvitenskap, matematikk og datavitenskap. Vi er et fellesskap av lærere, elever og ledere i den vedvarende jakten på vitenskapelig og matematisk kunnskap som fører til innovasjon.

Purdue-forskere har gjort en forskjell i historien om oppdagelse og oppfinnelse. Det har vært slik siden 1875, da den første graden som ble tildelt av Purdue University var en bachelorgrad - i kjemi.

I dag er det brede omfanget av vitenskap ved Purdue vår styrke. Vårt fakultet og studenter jobber med å forbedre helsevesenet gjennom forbedret diagnostikk og individualisert medisin, søke etter mørk materie, foredle metoder for kunstig intelligens, skyve grensene for Mars-leting og finne ruter til bærekraft i et raskt skiftende miljø.

Ledelsen til våre anerkjente forskere og forskere har skapt en kultur for oppdagelse og innovasjon på høyskolen. Det er en forventning om at kunnskap vil bli delt, og at studenter, både lavere og høyere, vil være involvert i forskning.

Hjemmet til den første Institutt for informatikk i USA (1962), fortsetter høgskolen med å lede an innen datavitenskap, informasjonssikkerhet, programmering, nettverk, databaser og programvareutvikling.

Høgskolen gir grunnleggende vitenskap og matematikkinstruksjon til Purdue-studenter fra alle hovedfag. Alle studenter utvikler en essensiell forståelse av vitenskap og kritiske tenkningsevner som vil informere deres beslutningstaking gjennom hele livet.

Steder

  • West Lafayette

    North University Street,150, 47907, West Lafayette

    Spørsmål