Keystone logo
Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Introduksjon

om PVAMU

Grunnlagt i 1876, Prairie View A & M University er den nest eldste offentlige institusjon for høyere utdanning i delstaten Texas. Med et etablert rykte for å produsere ingeniører, sykepleiere og lærere, PVAMU tilbyr Baccalaureate grader i 50 akademiske fagretninger, 37 mastergrader og fire doktorgradsprogrammer gjennom ni høgskoler og skoler. Et medlem av Texas A & M University System, er universitetet forpliktet til å oppfylle sitt land-grant oppdrag for å oppnå god undervisning, forskning og service.

Kjerneverdier

Tilgang og kvalitet

Prairie View A & M University vil gi lik pedagogisk mulighet til å øke antall personer fra ubetjente og dekkede populasjoner bosatt først og fremst blant de økonomisk og sosialt forbigått i samfunnet; videre, vil universitetet tilby pedagogiske programmer som er laget for å forberede alle uteksaminert å konkurrere med suksess i graduate og profesjonelle skoler samt i arbeidsstyrken.

Mangfold

Prairie View A & M University vil opprettholde sitt engasjement for å rekruttere, melde, utdanne og hovedfagsstudenter og å ansette og forhånd lærere og ansatte uten hensyn til alder, etnisitet, kjønn, nasjonal opprinnelse, sosioøkonomisk bakgrunn, eller pedagogisk urelaterte handikap; videre, vil universitetet tilby utfordringer til både faglig dyktige og under forberedt som kommer til college med evne, men uten college-klar prestasjon.

lederskap

Prairie View A & M University vil stimulere, initiere og gjennomføre programmer og tjenester til både inspirere og veilede studenter, lærere og ansatte i å utvikle sin selvtillit, selvdisiplin, og andre forutsetninger til å bli vellykkede ledere i sine yrker og i sine lokalsamfunn ; videre, vil universitetet tilby campus-baserte og fjernundervisning programmer for å forbedre livs sjanser for personer i sine tjenesteområder.

Relevans

Prairie View A & M University vil svare på behovet for høyt rate, teknologisk kompetente kandidater utdannet til å utmerke seg i det 21. århundre arbeidsstyrken; videre, vil Universitetet forlenge produkter av sin forskning og service for å løse problemer og løse problemer som vold, overgrep og misbruk; narkotika og alkoholmisbruk; mentale, fysiske og psykiske omsorgssvikt; miljø urettferdighet; og andre former for sosial dissonans som kompromiss livskvaliteten for innbyggerne.

Social Responsibility

Prairie View A & M University vil fremme aktiv deltakelse i konstruktiv sosial endring gjennom frivillighet, ledelse og kommunal handling på den delen av sine lærere, ansatte og studenter; videre, vil Universitetet utnytte tilgjengelige kanaler for å påvirke offentlig politikk på lokalt, statlig, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Mission

Prairie View A & M University er et statlig assistert, offentlig, omfattende land grant institusjon for høyere utdanning. Universitetet ble utpekt i en 1984 endring av Texas Grunnloven som en "institusjon av første klasse." Den er dedikert til å oppnå kvalitet og relevans i undervisning, forskning og service. Den søker å investere i program og tjenester som adresserer problemstillinger og utfordringer som påvirker ulike etniske og sosioøkonomiske befolkningen i Texas og storsamfunnet, inkludert den globale arena.

Universitetet søker å gi en høy kvalitet pedagogisk erfaring for studenter som, ved gjennomføring av ungkarer, mestere, eller doktorgrad grader, besitter selvforsyning og faglige kompetanse. Opplevelsen er gjennomsyret av institusjonens verdier, inkludert, men ikke begrenset til, tilgang og kvalitet, ansvarlighet, mangfold, lederskap, relevans og samfunnsansvar.

Steder

  • Prairie View

    FM 1098 Rd & University Dr,, 77446, Prairie View

Spørsmål