Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Introduksjon

Queen's University Belfast er rangert i Topp 200 universiteter i verden (QS World University Rankings 2019)

140 i verden for kandidatutsikter (QS Graduate Employability Rankings 2020)

Grunnlagt i 1845 som Queen's College Belfast, en av tre dronningens høyskoler i Irland, og ble et uavhengig universitet i 1908 og er det niende eldste universitetet i Storbritannia. I dag er Queen's medlem av Russell Group, og kombinerer dyktighet innen forskning og utdanning med en studentsentrert etos.

Queen's er rangert som åttende i Storbritannia for forskningsintensitet (REF 2014 / Times Higher Education), med over 75% av forskningen vurdert til 'verdensledende' eller 'internasjonalt utmerket' i REF 2014.

Vi er et globalt universitet

Studentene liker å bli utdannet av verdensledende akademikere som jobber i forkant av fagområdene sine, og en betydelig investering i studentopplevelsen har resultert i høye nivåer av studenttilfredshet og sysselsettingsgrad.

Globale forskningsinstitutter

Universitetet bygger på sin disiplinære dyktighet og har skapt fire flaggskip Global Research Institute som bringer ledende akademikere sammen for å takle noen av de største globale utfordringene i vår tid innen områdene: Global Peace, Security and Justice; Cyber Security; Helse forskning; og matsikkerhet.

Fakultet for medisin, helse og biovitenskap

Fakultet for medisin, helse og livsvitenskap ved Queen's leverer ledende utdanning av høy kvalitet gjennom ansatte i verdensklasse, fokusert på samfunnets behov. Vi gir en pedagogisk opplevelse som er forskningsstyrt og beriker studentene våre intellektuelt, sosialt og kulturelt.

Håpet vårt er at studenter fra hele verden vil bli med oss både for å lære og også bringe nye ideer og tilnærminger for å bidra til å fremme våre ambisjoner om å forbedre og fremme livet. Queen's er kjernen i Belfasts kultur, så vel som dens kunst og sosiale scener. Vi er stolte av å være en del av en travel, kosmopolitisk by med et yrende sosialt liv og rik kulturarv.

Adressering av globale utfordringer

Gjennom vår utdanning og forskning streber vi oss for å takle noen av verdens største utfordringer, våre akademiske medarbeidere gjennomfører verdensledende forskning gjennom våre skoler og globale forskningsinstitusjoner innen helsefag og global matvaresikkerhet. Dette har resultert i nye behandlinger for pasienter og høyere beskyttelsesnivå for maten vi spiser.

Fakultetsskoler

Skolen for biologiske vitenskaper
School of Medicine, Dentistry and Biomedical Sciences
Skolen for sykepleie og jordmødre
Skolen for farmasi

Steder

  • Belfast

    Queen's University Belfast University Road Northern Ireland, BT7 1NN, Belfast

Spørsmål