Keystone logo
© Queen's University Belfast
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Introduksjon

Velkommen til Fakultet for kunst, humaniora og samfunnsvitenskap ved Queen's University Belfast. Vi er et dynamisk fellesskap av internasjonalt anerkjente forskere, forskere og studenter som er forpliktet til å skape og opprettholde et moderne og meningsfylt sted for tilkoblet læring. Vi er åpne for alle talenter, tar imot utfordringer og endringer, og dedikerte til å bruke vår fagkompetanse til å gjøre en forskjell i livene lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Fakultetet har nesten 10 500 studenter og over 700 akademiske ansatte og støttepersonell som jobber på og på tvers av våre fem skoler – kunst, engelsk og språk; Historie, antropologi, filosofi og politikk; Lov; Ledelse; og samfunnsvitenskap, utdanning og sosialt arbeid, og i senator George J. Mitchell Institute for Global Peace, Security and Justice. Våre kolleger og studenter driver med et bredt spekter av aktiviteter, inkludert verdensledende forskning og livsendrende undervisning. Vi håper at du ønsker å være en del av arbeidet vårt: vi har nesten 150 bachelor- og doktorgradsprogrammer samt mange utfordrende doktorgradsmuligheter, så det er definitivt noe som passer dine behov og ambisjoner.

Vi er stolte av arbeidet til våre studenter og ansatte, som har blitt anerkjent av mange andre for sin kvalitet og sin forpliktelse til arbeid som gjør. Som medlem av Russell Group er Queen's University Belfast et av Storbritannias 24 ledende universiteter, og gir studentene en utdanning i verdensklasse underbygget av forskning i verdensklasse. Queen's er virkelig et globalt universitet, ettersom våre forskere jobber tett med mer enn 250 universiteter rundt om i verden og med enda flere bedrifter og byråer i Belfast og internasjonalt. Disse nettverkene og samarbeidene informerer programmene våre og tilbyr gode muligheter for studenter til å lære med og fra internasjonale jevnaldrende og partnere.

Så, med et stort spekter av bachelor- og doktorgradsmuligheter, samt en levende forskerkultur for videreutdanning, vet jeg at du vil finne at kunst, humaniora og samfunnsvitenskap ved Queen's University Belfast vil utfordre og inspirere deg, samt utstyre deg med førsteklasses ferdigheter og kunnskap for å utmerke seg i din valgte karriere.

Nola Hewitt-Dundas
Prorektor

Et intellektuelt kraftsenter

Spener seg alt fra tradisjonelle humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag til banebrytende områder innen kreativ kunst og anvendte profesjonsstudier.

Over 40 prosent av forskningen vår er rangert i topp 25 prosent for sitt respektive fagområde, med ytterligere 40 prosent i topp 50 prosent nasjonalt.

En samarbeidskultur

Vårt tverrfaglige miljø gir studenter fra alle felt muligheten til å samhandle med akademiske ledere og delta i forskningen deres.

Områder med bemerkelsesverdig fortreffelighet inkluderer kreativ skriving, sonisk kunst, globale finansmarkeder, barns velvære, fattigdom og sosial eksklusjon, oversettelse og tolking og delt utdanning.

Steder

  • Belfast

    University Road, Belfast Northern Ireland, BT7 1NN, , Belfast

Spørsmål