Keystone logo
Radboud University

Radboud University

Radboud University

Introduksjon

Etablert i 1923 og ligger i Nijmegen, den eldste byen i Nederland, har Radboud University 7 fakulteter og teller over 20 000 studenter. Vi tilbyr 35 engelsklærte masterstudier med en rekke spesialiseringer, som vil gi deg nødvendig kompetanse og innsikt i forskning og praksis innenfor ditt eget fagområde.

Vår personlige tilnærming til undervisning - som tilbyr mange muligheter til å jobbe tett med professorer og medstudenter på små seminarer - sikrer at universitetet ikke blir en ren "gradfabrikk". Vi fremmer et åpent intellektuelt klima, der vi inspirerer og utfordrer hverandre og hvor hver enkelts personlige egenskaper kan blomstre.

Universitetet vårt ønsker å bidra til en sunn, fri verden med like muligheter for alle. Vi bryr oss om mangfold og inkludering - ca 100 nasjonaliteter er representert på campus (2022). 2021 National Student Survey har avslørt at nåværende studenter føler at alle ved Radboud University blir behandlet likt og er trygge for å uttrykke sine meninger. Radboud University setter stor pris på talentet ditt og tilbyr et omfattende antall stipender og studenttjenester for å støtte deg.

Campus funksjoner

Nijmegen, en studentvennlig by

Radboud University ligger i Nijmegen - en sann universitetsby med 165 000 innbyggere, hvorav 30 000 er studenter. Selv om det er den eldste byen i Nederland, som dateres tilbake til romertiden, har Nijmegen en ung og livlig atmosfære. Det er mange kulturelle aktiviteter: fra mange museer, gallerier og kinoer til arrangementer som den internasjonale firedagersmarsjen med den internasjonale sommerfestivalen, middelalderfestivalen i Limburg, Samba- og Salsa-festivalen, Rockin' Park Festival og mye mer. Du kan også slappe av på bystranden vår ved siden av elven Waal, gjøre litt vintageshopping eller utforske et bredt utvalg av barer, kafeer og restauranter. Fremfor alt er det et trygt og vennlig sted å bo og studere.

Levekostnadene

Levekostnadene i Nijmegen er relativt lave sammenlignet med Amsterdam eller andre byer i Vest-Europa. Forvent å bruke minimum €800 per måned på levekostnader. Møblert studentbolig koster mellom €360 og €450 inkludert gass, elektrisitet og internett. Regn med €400 for mat, klær, personlig pleie og reiser og 30 euro for telefonregningen. Bøker og fotokopier koster omtrent €200 til €300 per semester.

Moderne grønn campus

Med toppmoderne fasiliteter plassert i moderne arkitektur for hånden, gir Radboud University en ideell produktiv atmosfære for både utdanning og forskning. Campusen vår er også et perfekt sted for hvile og avslapning. Universitetsrestauranten De Refter rommer seks ulike matdisker: fra asiatisk og italiensk mat til utelukkende veganske og økologiske retter. Et annet kult alternativ for å slappe av er å sjekke ut vårt berømte Radboud sportssenter med mer enn 80 tilgjengelige sporter. Studentene liker også å slappe av på campus grønne lysninger, rett og slett beundre den vakre naturen rundt eller ha en piknik. Du kan kjøpe dagligvarer her på campus i en av butikkene.

  Stipend og finansiering

  Rangeringer

  102 - ARWU / Shanghai 2022

  24 - THE European Teaching Ranking 2019

  139 - Verdensuniversitetsrangeringen 2022

  220 - QS-rangering 2022

  Akkrediteringer

  AACSB-akkreditert

  Steder

  • Nijmegen

   Radboud University P.O. Box 9102

  Spørsmål