Keystone logo
Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Introduksjon

Skolen som ikke var der.

Den som markedet hadde krevet i så lang tid. Den som bryter ned veggene mellom mote og design, mellom lærer og student, mellom fortid og fremtid. Den som tenker og snakker i språket i de 14 landene der den opererer. Den som har valgt de beste studentene har valgt de beste maestroene.

Skolen som er nå her.

Den der de lærer deg å møte opp til utfordringer som ingen har engang tenkt på ennå. Den der du tester deg selv til dine grenser og lærer å spille din side av spillet ... med følelsen av grensene. Den der de snakker ditt språk ... og en annen 13 også! Den du vil aldri en til å forlate.

Raffles Milano International Design Institute

En ny mote- og designskole i Milano? Ja, og navnet er Raffles Milano Istituto Moda e Design . En skole med en ukonvensjonell ånd og metode. En skole designet for elever som har tenkt å se fremtiden rett i blikket. Og fremfor alt en skole som har samlet et formidabelt team av forelesere, i mange tilfeller som leder navn på den internasjonale stil- og designscenen.

På startblokkene er det våre treårige kurs i produktdesign, visuell design og motedesign, på italiensk og engelsk, og en serie mastere å lære av lederne.

Styrken til et nettverk uten grenser

RM Milano kommer til å styrke det eksisterende internasjonale Raffles Group-nettverket, etablert for over 25 år siden i Singapore, og nå utvidet energisk med 26 høyskoler i 14 land.

Beslutningen om å inkludere "Milano" i navnet reflekterer vår streve for dyktighet og vår dype tilknytning til en by som lenge har blitt anerkjent som verdens hovedstad i designkulturen.

En skole som gir mye mer

Utdannelsesmetoden som brukes av Raffles Milano, skaper inspirasjon fra praktiseringen av renessansearbeidet og tar sikte på å gjøre ekte arbeid på virkelige prosjekter for virkelige kunder.

Fra dag én er forelesere og studenter involvert i et forhold uten skillevegger.

Deltaker-student dialog, en konstant søken etter nye baner og sikre grunnlag for en prosess med individuell og lagvokst som trener studentene til i morgen ved å forberede dem til å oppleve det som en naturlig utvikling i dag. Studentene lærer å måle opp til drømmene og ambisjonene i fremtiden.

En skole som allerede er en jobb

Raffles Milano er skolen som ikke var der, men at selskapene har vært krevende i så lang tid, like sterk på praksisområdet som i teoriområdet.

Alle våre prosjekter har en hensikt, en kontekst, et ressursgrunnlag, en bakgrunn med tidligere erfaring, en rekke årsaker til at de skjer, og selvfølgelig en rekke vegger til gjennombrudd. Dette er hva elevene våre puster inn med hvert steg de tar.

Grunnstenen til våre didaktiske stier er arbeidsverdenen. I våre treårige kurs lærer studentene ved å gjøre det nærmeste bindet mellom teori og praksis mellom ide og utførelse. På våre masterkurs møtes studenter direkte med de ledende navnene på markedet i foredragsrommet og har mulighet til å jobbe sammen med dem ved siden av hverandre.

Stipend og finansiering

Steder

  • Milan

    Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Spørsmål