Keystone logo
RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

RANEPA- Institute of Business Studies (IBS)

Introduksjon

126068_logos.png

Om oss

Institutt for bedriftsstudier (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moscow) i RANEPA vært ledende på det russiske markedet for handelsutdannelse. IBS-Moskva er en kollegial handelshøyskole som driver RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moskva ble grunnlagt i 1988 ved Moscow State University of International Relations nasjonalt kjent for sterk internasjonal kompetanse. I 1994 overførte IBS-Moskva til RANEPA og ble den homogene strukturelle enheten.

En kombinasjon av internasjonal kompetanse ved Moscow State University of International Relations og RANEPAs rike erfaring med å forberede dyktige ledere og ledere har bidratt til den brede anerkjennelsen av IBS-Moskva i Russland og SNG-land. Som en handelshøyskole og RANEPAs strukturelle enhet har vi tilgang til de menneskelige og materielle ressursene som kreves for å sikre høy kvalitet på våre læringsprogrammer. IBS-Moskva fra RANEPA er den første og eneste handelshøyskolen i Russland som har fått AACSB-akkreditering. Nesten 35 000 av våre kandidater er aktive medlemmer av IBS-Moscow Alumni Association. Alle våre studieprogrammer er russisk regjering-akkreditert. Våre deltids MBA-, EMBA- og Master in Management-programmer er akkreditert av Association of Masters in Business Administration (AMBA International).

ibs

Vårt oppdrag

IBS 'oppgave er å utdanne og danne den nye generasjonen av en sosialt ansvarlig gründer- og ledelseselite i Russland og å fremme russisk handelsutdanning. Den eldste og mest anerkjente handelshøyskolen i Russland

 • Grunnlagt i 1988.
 • Lederen av russiske handelsskolerrangeringer.
 • Markedsrettet forretningskole (85% av programmene er åpne programmer).
 • Prestisjefylt internasjonal og nasjonal akkreditering.

En av de største skolene i RANEPA 4 avdelinger, 7 stoler, 4 sentre, over 30 programmer, 20 dobbeltstudier. IBS har over 2000 studenter, 200 fakultetsmedlemmer og 35000 alumner.

Internasjonal og nasjonal anerkjennelse Alle EMBA- og MBA -programmer i IBS har internasjonal akkreditering av AMBA International og National Accreditation Council for Management and Business education (NACBME), som er på topplasseringer i handelshøyskolens rangeringer.

IBS er på toppen av handelshøyskolens rangeringer Eduniversal Ranking: 2011-2018. Rangering av russiske nasjonale handelshøyskoler: 2012-2018. 181 IBS-kandidater og fakulteter er inkludert på listen "ТОП-1000 russiske ledere". I den interne RANEPA -vurderingen er IBS i den øverste gruppen av RANEPA handelshøyskoler, og EMBA- og MBA -programmene har den høyeste karakteren på 6 stjerner.

En komplett syklus av bachelor- og forskerutdanning Fra bachelorprogram til ledende utdanning. Det totale antall studenter og deltakere på bachelor, master, МВА, Executive МВА, og profesjonelle omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Endre, men vær sant for deg selv. Nøkkelfaktoren som sikrer IBS ledende stillinger er evnen til å forandre, samtidig som den holder seg til seg selv - tilpasser seg endringsmiljøet på det pedagogiske markedet, holder opp de beste tradisjonene og høy kvalitet på sin programmer. Den akademiske konsulenten for MBA-programmer av IBS er Ichak Adizes, en av verdens ledende eksperter innen ledelse og ledelse.

Over 35 000 alumner, IBS Alumni -foreningen ble opprettet for å lette kommunikasjon og samarbeid med og mellom alumni. I dag forener IBS alumniforening høyt kvalifiserte russiske ledere, ledere og fagfolk, som har uteksaminert seg fra IBS siden 1988.

Markedsorienterte forretningsskole IBS postgraduate programmer har nært samarbeid med ledende selskaper, som også bidrar til konsulent- og forskningsprosjekter. Dette gjør at IBS umiddelbart kan identifisere nye trender og holde seg tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mot mellomstore og store bedrifter, som danner grunnlaget for Ruslands sivile samfunn. IBS-programmer er høyt ansett av russiske markedsorienterte virksomheter (85% av IBS-studentene kommer fra det åpne markedet).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

IBS-Moscow er et aktivt medlem av foreninger:

 • AACSB International
 • Beta Gamma Sigma (BGS)
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admissions Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Nasjonal Akkreditering Råd for næringsliv og ledelse utdanning (NACBME)
 • Russisk Forening for Bedriftsutdanning (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Muligheter

IBS har nylig oppnådd akkreditering av sine forretningsprogrammer av AACSB International. Som et resultat av denne prestasjonen har skolen etablert et kapittel av Beta Gamma Sigma.

Det gir ytterligere muligheter for sysselsetting i utenlandske selskaper til våre kandidater, gjør dem enda mer konkurransedyktige på det globale arbeidsmarkedet. En handelshøyskole med AACSB -akkreditering får retten til å anbefale 20% av de beste MBA/EMBA -studentene og 10% av de beste studentene på bachelor- og masterprogrammer til den internasjonale basen for talentfulle ledere, som har blitt vedlikeholdt av AACSB -partnerorganisasjonen i Europa - Beta Gamma Sigma.

Beta Gamma Sigma ble grunnlagt som en nasjonal organisasjon 19. februar 1913. Det første nasjonale æressamfunnet i næringslivet var en sammenslåing av tre separate samfunn som ble opprettet for å hedre akademiske prestasjoner i næringslivet ved University of Wisconsin, University of Illinois og University of California.

Med kollegiale kapitler på seks kontinenter, er Beta Gamma Sigma i dag virkelig et internasjonalt samfunn som fortsatt er dedikert til å anerkjenne de mest fremragende studentene innen næringsliv og ledelse. Samfunnet betjener handelshøyskoler som er akkreditert av AACSB International i det 21. århundre, vel vitende om at medlemskapet på mer enn 830 000 består av de lyseste og beste av verdens næringslivsledere.

Steder

 • Moscow

  Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration Institute of Business Studies Vernadskogo pr., 82,

Spørsmål