Keystone logo
Royal College of Art

Royal College of Art

Royal College of Art

Introduksjon

136537_1400x4000_0009_MRes2.jpg

Royal College of Art er verdens ledende kunst- og designuniversitet, etter å ha blitt rangert i åtte år på rad som verdens nummer 1 kunst- og designuniversitet i QS World Universitys fagrangeringer (2015–2022). Våre doktorgradsprogrammer lar deg takle komplekse problemstillinger, flytte grensene for praksisen din, bygge nettverk og finne stemmen din som en profesjonell i en verden i endring.

Forpliktet til å skape neste generasjon av kunstnere, designere, forskere, skapere og innovatører, vil RCA s verdensledende akademiske ansatte veilede og utfordre deg til å flytte grensene for praksisen din. Som verdens største fellesskap av postgraduate kunst- og designstudenter, vil du være en del av et kollektiv av inspirerende kreative jevnaldrende som åpner for nye muligheter for tverrfaglig samarbeid.

"Jeg forventet hovedsakelig at denne erfaringen skulle hjelpe meg med å utvikle mine arkitektoniske ferdigheter, men det har gitt mye mer enn bare det. Det har forvandlet måten jeg tenker på som individ så vel som arkitekt og hjulpet meg med å ta beslutninger om min fremtidige karriere."

Ameneh Solati, MA arkitektur

Vårt globale kreative fellesskap

Studenter kommer til høgskolen fra hele verden og tar med seg et bredt spekter av bakgrunner, pedagogiske tilnærminger og erfaringer - på grunn av den tverrfaglige karakteren av arbeidet vårt, og vårt voksende utvalg av kurs, kommer nesten 25 % av studentene til RCA med en bachelorgrad i et annet fag enn kunst og design. Å studere her betyr at du blir en del av et nettverk av inspirerende studenter i en by kjent for kreativ kultur, og en del av RCA s rike historie siden den ble dannet i 1837. Både RCA og London som helhet er knutepunkter for aktivitet; fulle av steder hvor du kan sosialisere, utforske og gjøre nye oppdagelser.

Vår London-campus er spredt over hele hjertet av en av verdens mest kreative byer, med steder i de historiske omgivelsene til Kensington, det fremtidsrettede knutepunktet i White City og det kulturelle kvartalet i Battersea.

Våre fasiliteter og tekniske utstyr er blant de beste i sitt slag i verden og støtter studentene i deres utforskning av de kreative mulighetene til både nye og innovative og tradisjonelle håndverksferdigheter.

" RCA åpnet øynene mine for design på global skala. Jeg var omgitt av mennesker fra hele verden som bidro til min personlige vekst som designer. På grunn av dets navn åpnet RCA dørene til mange muligheter for meg som kanskje ikke hadde vært mulig ellers."

Ti Chang, Design Products MA

189797_RCA3050.original.jpg

Møt RCA

For å gi potensielle studenter muligheter til å finne ut om RCA -opplevelsen og -programmene, kjører vi en rekke åpne dager på campus og nett, samt arrangementer i forskjellige byer rundt om i verden. . Du kan finne ut om kommende arrangementer eller se reprise av tidligere arrangementer på nettstedet RCA . I januar – februar 2023 er RCA ansatte tilgjengelige for å møtes i:

  • Ahmedabad
  • New Delhi
  • Seoul
  • San Fransisco
  • Los Angeles
  • Seattle
  • New York
  • Norwich

Hvor tar RCA deg?

Uansett hvilke kreative karriereambisjoner du har, kan RCA hjelpe deg med å realisere dem. En kvalifikasjon fra verdens nummer én rangerte universitet for kunst og design har vist seg uvurderlig for karrieren og praksisen til tusenvis av nyutdannede. Du kan også være en del av vårt internasjonale nettverk av kreative individer som har formet, og fortsetter å forme, verden rundt oss, og adressere noen av de største globale utfordringene i vår tid.

Våre programmer

RCA tilbyr et konverteringsprogram for Graduate Diploma og MA, MFA, MDes, MEd, MRes, MPhil og PhD-grader. Basert rundt de fire skolene for arkitektur, kunst og humaniora, kommunikasjon og design, er det brede spekteret av disipliner som tilbys basert på et sterkt grunnlag av praksisbasert forskning og integrerer STEM-fag - naturvitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk - og gir en unik og transformerende opplevelse.

" Jeg vil definitivt anbefale å bli med i RCA , ikke bare er det en flott mulighet til å utvikle praksisen din med støtte fra et høyt profilert lærerorgan, men det er sjansen til å bygge ditt eget nettverk av andre nye kunstnere og utøvere - disse er forbindelsene som vil hjelpe deg å starte din karriere."
Anna DuFour Montuori, kuraterende samtidskunst MA

189798_RCA7-192052A4.jpg

Steder

Steder
  • Royal College of Art Kensington Gore London , SW7 2EU, London

Spørsmål