Keystone logo
© BIMM University
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Introduksjon

Om oss

Selskapet ble grunnlagt av Chris Goodwin. Forretningsidéen kom fra Chriss forståelse av både privat og offentlig sektor og behovene til sine eksisterende kunder, som var langt bredere enn han kunne gi personlig. Han ville ikke falle inn i fellen med å "prøve å gjøre alt", så han satte seg om å danne allianser med en rekke eksperter på deres felt. Navnet " Results Driven Group " ble valgt fordi det reflekterte hans ønske og lidenskap for å få resultater for sine kunder.

Results Driven Group oppgave er virksomhets- og organisasjonsforvandling, for å gjøre selskaper til høyt utøvere.

Vi forstår at for å oppnå dette må du ta opp en rekke problemer og forretningsproblemer. Vi anerkjenner alle at ulike tilnærming tilnærminger er nødvendig for å oppnå suksess for våre kunder: rådgivning, coaching, trening og outsourcing. Det som har skilt oss fra mange av våre konkurrenter er at vi har eksperter på alle de viktigste områdene som typisk utfordrer en leder og tilbyr et bredt spekter av løsninger på disse utfordringene. De "partnerne" som tilbyr tjenester til konsernets kunder, jobber med en rekke ulike organisasjoner, både i offentlig og privat sektor, fra mellomstore til store organisasjoner.

Velg oss

På RDT er vi spesialister på skreddersydde ferdighetsutviklingsløsninger. Med over 20 års erfaring i trening og utvikling arena, har vi etablert et utmerket rykte for levering av svært tilpasset og fleksibel trening. Vi har bygget vår suksess på vår evne til å lytte, tilby fleksibilitet og ta hensyn til detaljer i hele tjenesten som vi tilbyr til våre kunder.

Vi tror at en vellykket tjenesteleverandør bør jobbe i et pågående partnerskap med kunden, og det er nettopp derfor våre kunder kommer tilbake til oss hver gang. Våre erfarne kontoadministratorer vil samarbeide med deg for å etablere en hensiktsmessig tilnærming til å møte dine organisatoriske og forretningsbehov.

Vi har en omfattende kundebase, inkludert mange 'blue chip' selskaper som spenner fra store selskaper til små og mellomstore bedrifter, til myndigheter og mange flere. Vårt utvalg av kurs er levert over 200 forskjellige sektorer over hele Storbritannia.

Vi ble valgt av parlamentariske prosjekter for å delta i en dokumentar kalt "Best Practice in People Management" på grunn av det arbeidet vi for øyeblikket har gjort og har gjort med våre kunder:

Spørsmål