Keystone logo
Rice University

Rice University

Rice University

Introduksjon

Vår skole

Rice University 's School of Social Sciences er et levende, inkluderende fellesskap av lærde, studenter og lærere som er opptatt av å koble vår undervisning og forskning med politikk for forbedring av samfunnet. Vi er syv avdelinger med ett oppdrag: å takle samfunnets største utfordringer med en ukonvensjonell visjon om å forme en fremtid som vi alle kan trives i, både individuelt og samlet.

Våre studenter

Rice University 's School of Social Sciences ligger på en 300 mål stor skogkledd campus i hjertet av Houston, Texas. Rice University kan skryte av fasilitetene og ekspertisen til et stort forskningsuniversitet, men vår beskjedne størrelse betyr ekte tverrfaglig samarbeid og nære arbeidsforhold mellom fakultet og studenter.

Vi er kjent for vår forskning og akademikere, men du vil oppdage at ris er mer enn et studiested. Det er et mangfoldig fagmiljø, der vårt eksepsjonelle fakultet tar en personlig interesse for din intellektuelle vekst, kvaliteten på utdannelsen din og fremtiden din. Vi inspirerer hverandre til å være vårt beste og jobber på tvers av tradisjonelle grenser for å øke vår grunnleggende kunnskap om verden, samt utvikle tverrfaglige, innovative løsninger på problemene med menneskeheten.

Vår beliggenhet i Houston, den fjerde største byen i USA og en av de mest mangfoldige, betyr at du har god mulighet for samhandling med industrien i en gjestfri by som ikke har mangel på ting å gjøre.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Vårt fakultet

Fakultet for samfunnsvitenskap finner evidensbaserte strategier og løsninger på samfunnets største utfordringer. Fakultetet vårt forstår at deres forskning har potensial til å forbedre andres liv gjennom partnerskap med regjeringen, offentlige skoler og lokalsykehus. Fakultetet vårt skaper muligheter for sosialt entreprenørskap der ingen eksisterte, oppdager innovative tilnærminger for å redusere diskriminering og utforme intervensjoner for å oppmuntre til utdanningsmuligheter for alle. En av de mange grunnene til at studenter velger ris er på grunn av fakultet som interesserer seg for studenter og liker å undervise. Ingen steder på campus er det mer tydelig enn School of Social Sciences, der fakultetet vårt konsekvent viser studentengasjementet sitt ved å vinne undervisningspriser og skape et fascinerende læringsmiljø som får studentene til å tenke kritisk.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Houston

    6100 Main St., TX 77005-1827, Houston

Spørsmål