Keystone logo
Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Introduksjon

Wiess naturvitenskapsskole har alltid representert nye grenser for Rice University. Dens røtter daterer til 1912, året for fødselen til Rice Institute. Faktisk er alle instituttets fire grunnleggende avdelinger - biologi, kjemi, matematikk og fysikk - fortsatt en del av Wiess-skolen. Wiess-skolens navnebror, Harry Carothers Wiess, var en risforvalter, Houston filantrop og forretningsmann som var akutt oppmerksom på betydningen av vitenskap både for Rice og Houstons suksess.

I dag er Wiess-skolen fortsatt banebrytende utdanningsgrenser ved å inkorporere forskning i flere klasser og studenter i forskningslaboratorier. I de fleste rislabs i dag kan undergraduates arbeide side om side med fakultet, studenter og postdoktorale forskere for å fremme grensene for menneskelig forståelse i astronomi, biokjemi, cellebiologi, kjemi, jordfag, økologi, evolusjonær biologi, matematikk Og fysikk.

pexels-foto-248152

Wiess naturhøgskole består av seks avdelinger:

 • biovitenskap
 • kjemi
 • Geovitenskap
 • kinesiologi
 • matematikk
 • Fysikk og astronomi

Fakultet for naturfag deltar i flere tverrfaglige institutter og sentre, inkludert instituttet for biovitenskap og bioengineering, Richard E. Smalley Institutt for Nanoscale Science and Technology, Rice Quantum Institute, WM Keck senter for tverrfaglig biomedisinsk opplæring, Gulf Coast Consortia og Rice Space Institute . Forskningspartnerskap omfatter lokale institusjoner, inkludert Baylor College of Medicine, MD Anderson Cancer Center, NASA, Universitetet i Texas Health Science Center, Universitetet i Texas Medical Branch og University of Houston, samt stiftelser, museer, næringer og andre universiteter og selskaper verdensomspennende.

Forskningen fra Nobel Laurates Robert Curl og Richard Smalley utpekte den nye disiplinen for nanovitenskap og teknologi som bringer sammen mange felt på tvers av vitenskap og ingeniørfag. I tillegg til å legge grunnlaget for nanoforskning, har skolen også nylig rekruttert tre anerkjente forskere, alle medlemmer av det nasjonale vitenskapsakademiet. Deres forskningslaboratorier i kreft, fysikk og kjemi vil fungere i samarbeid med kreftspesialister i Texas Medical Center for å anvende nye konsepter fra fysikk til kreftforskning og behandling. Medlemmer av vårt fakultet har mottatt prestisjefylte priser som: Packard fellesskap, Beckman Foundation fellesskap, NSF CAREER Awards for junior fakultet, Feynman-priser, Norman Hackerman-priser i kjemi, Athelstan Spilhaus-prisen for forbedring av den offentlige forståelsen av jord- og romvitenskap, Og den offentlige velferdsmedalen fra Nasjonalt akademi for naturvitenskap.

Skolen tilbyr mange forskningsmuligheter til sine undergraduates, og mange publiserer arbeid i topplister. En liten undersøkelse av forskning som gjennomføres illustrerer det brede spekteret av muligheter: eksotiske plante- og dyreinvesteringer i Texas-økosystemer, evolusjonær dynamikk av gener og genomer i populasjoner og arter, effekter av saltkjemi på frysing av mettet marsk jord, neurogenese i Alzheimers sykdom, Og bygge lasere for å kjøle atomer til en milliondel av en grad over absolutt null, for å nevne noen få.

Plassen som støtter naturvitenskap er bemerkelsesverdig forskjellig i det toppmoderne utstyret som tilbys til grunn- og utdannelsesforskningsprogrammene. Skolen støtter også et fagfaglig masterprogram på flere områder.

Steder

 • Houston

  Rice University Wiess School of Natural Sciences MS-102 P.O. Box 1892, 77005, Houston

 • Houston

  6100 Main St. E100 George R. Brown Hall, 77005-1827, Houston

  Spørsmål