Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Introduksjon

Vi har et særegent sted på Rice som en skole med en virkelig global ekspertise, engasjement som strekker seg fra eldgamle tider til fremtiden, og vitenskapelig etterforskning og forpliktelse til ekte rettferdighet.

Humaniora blir vanligvis forstått som et sett med akademiske disipliner som søker å undersøke og tolke den menneskelige opplevelsen - individene så vel som hele kulturer. Humaniora på Rice engasjerer seg i oppdagelsen, bevaringen og kommunikasjonen av fortid og nåtid for å forstå dypere samfunn samtidig som de fremmer fantasien til en ny fremtid. Likevel lever og trives vi også i nye rom utenfor fagområdene i våre samarbeidende og tverrfaglige sentre, programmer og mindreårige, som danner grunnlaget for de mer fullt integrerte og "bindende humaniora" vi søker å utvide.

Denne bindende ambisjonen har som mål å støtte banebrytende forskning, å innovere og transformere humanistiske grunnskoleklasser, og å fremme doktorgradsprogrammene våre til nasjonal fremgang gjennom tverrfaglige ansettelsesinitiativer, felles fakultetsavtaler, samlærte kurs som sammenføyer fagområder, og en ny infrastruktur for støtte til samarbeidsforskning. Denne forbindelsesambisjonen strekker seg utover klasserommene våre til lokale institusjoner og publikum som bygger på Rice i Houston og dens bånd til Texas Medical Center, til Menil Collection, Museum of Fine Arts Houston og andre kulturinstitusjoner, samt Houstons stort landskap av etniske og religiøse samfunn.

Vi inviterer deg til å bli med på å utforske noen av de største spørsmålene i vår tid - om hvem som står i sentrum for medisinstudiet; om etikk og moral i møte med katastrofe; om lovens og politikkens plass i demokratiets fremtid; på digital kunst som forbinder kunst og ingeniørfag; på substansen av reell rettferdighet; og på formen og konsekvensen av et godt levd liv.

Steder

 • Houston

  South Main Street,6100, 77005, Houston

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål