Keystone logo
Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Introduksjon

Rocky Mountain College er en liten privat liberal kunstinstitusjon med fokus på akademisk suksess og personlig vekst. Rocky Mountain College er den eldste høyskolen i Montana, grunnlagt i 1878. Historien viser en forpliktelse til fortreffelighet og åpenhet for alle synspunkter. Høgskolen finner styrke ved å bli med i en liberal kunsttradisjon og arven fra praktisk trening for spesifikke karrierer.

Campus til Rocky Mountain College okkuperer omtrent 60 parklignende dekar i en boligdel av Billings. Eviggrønne trær, busker og stauder gjør campus spesielt innbydende for våre rundt 1000 påmeldte studenter. Billings tilbyr alle fordelene ved et storbyliv med gjestfrihet i en liten by i Montana.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Billings

    1511 Poly Drive Billings, , Billings

Spørsmål