Keystone logo
Roma Tre University

Roma Tre University

Roma Tre University

Introduksjon

Roma Tre University er en ung universitetstanke for unge mennesker. Grunnlagt i 1992, har det vokst raskt både når det gjelder studenter og kursene som tilbys.

Den har fått en utmerket rangering blant de mest fremtredende akademiske rangeringene, spesielt innenfor de yngre universitetene.

Roma Tre University er organisert i 13 avdelinger som tilbyr bachelor- og mastergrader, postgraduate og avanserte kurs, PhD-er og spesialiseringsskoler.

Et dynamisk, moderne og internasjonalt universitet som umiddelbart har blitt identifisert som den vitale armen for byutviklingen i hovedstaden, som den nå er dypt forankret i, og bidrar til å endre byens identitet med en vedvarende prosess med omstrukturering og gjenbruk av forlatte. industribygninger, konvertere dem til fabrikker for kunnskap og forskning.

Blant sine grunnleggende verdier forutsetter Roma Tre å fremme og organisere internasjonal forskning av høy kvalitet, fortreffelighet innen høyere utdanning, samt i utvikling og formidling av kunnskap, miljøvern, internasjonal solidaritet, prinsippene om likestilling og evaluering. og anerkjennelse av fortjeneste.

Undervisning og forskning, i alle disiplinære områder, samhandler konstant og retter seg mot en global verden, og fremmer dermed oppgradering og berikelse av kunnskap; de kombinerer sin handling med det tredje oppdraget, betraktet både som teknologioverføring og som en projeksjon av høyere utdanningsaktiviteter på territoriet.

Den internasjonale dimensjonen betraktes som et strategisk aspekt ved universitetet, som blant annet følger de inspirerende prinsippene til Magna Charta Universitatum og identifiserer seg med prinsippene og verktøyene til European Research and Higher Education Area.

Steder

  • Rome

    Via Ostiense, 159, 00154, Rome

    Spørsmål