Keystone logo
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Introduksjon

Lederopplæring og forskning om dyktighet

Rome Business School er et Roma, Italia, basert institutt for dyktighet som er viet til lederopplæring og forskning, som opererer internasjonalt, med alumner fra mer enn 140 land over hele verden. Den tar sikte på å bidra til å lukke gapet som eksisterer mellom den akademiske og jobbverdenen ved å kjøre lederutdanningskurs designet for å overføre kunnskapen som trengs for å kickstart eller vokse profesjonelle karrierer eller forretningsaktiviteter. Rome Business School oppgave er å hjelpe gründere, ledere og profesjonelle til å nå sitt fulle kompetansepotensiale og forbedre deres etiske tilnærming til både virksomhet og arbeid, slik at de kan bidra til utvikling av økonomisk menneskelighet og et mer velstående og rettferdig samfunn , hvor den sentrale rollen som individet spiller, blir anerkjent og verdsatt. Rome Business School forelesninger kan delta på en fleksibel enten på campus i Roma eller fra stedet du ønsker, gjennom det siste generasjons verktøy for fjernundervisning.

Kulturell og profesjonell utvikling

Basert i Roma, men aktiv i hele Italia og internasjonalt, gir Rome Business School nyutdannede, profesjonelle og gründere muligheten til å utvikle sine kompetanser innen ledelsesdisipliner basert på de beste internasjonale standardene, og dermed hjelpe dem til å bli konkurransedyktige i jobben, profesjonelle og gründer markeder.

Sertifisert kvalitet

Alle Rome Business School i Rome Business School har oppnådd ISO 9001: 2008-sertifiseringen, som anerkjenner topp kvalitetsstandarder for våre opplæringsaktiviteter. ISO 9001: 2008-akkreditering anerkjenner at organisasjonen vår implementerer kvalitetssystemene som gir grunnlaget for utmerket kundetilfredshet, personale motivasjon og kontinuerlig forbedring. Kursene tilbyr de høyeste nivåene av undervisningskvalitet og nøye omsorg for deltakernes behov. Personlig assistanse fra sakkyndige lærere, vell av læremateriell og nøye kontroll av læringsfremdriften sikrer maksimal effektivitet av opplæringskursene.

akkreditering

Thee Rome Business School er blitt anerkjent av MIUR (italiensk departement for utdanning, universitet og forskning) som et forskningssenter, og er oppført i det nasjonale forskningsregisteret med koden 61598, og det er lovlig anerkjent og autorisert av den italienske republikken og kammeret av handel. Rome Business School er offisielt registrert som en deltakerorganisasjon for Generaldirektoratet for utdanning og kultur og Utøvelsesbyrået for utdanning, audiovisuelt og kultur i EU-kommisjonen, med deltakeridentifikasjonskoden (PIC) n. 937625960.

Oppdrag

Rome Business School oppgave er å trene gründere, ledere og fagpersoner til et nivå av fortreffelighet i deres kompetanse og deres etiske tilnærming til virksomhet og arbeid, i stand til å spille en rolle i utviklingen av økonomisk menneskelighet og samfunnet mer velstående, rettferdig og respekterer den sentrale rollen til individet.

Internasjonalt perspektiv

Rome Business School er en internasjonal institusjon som allerede har vært vertskap for studenter fra mer enn 140 land. Videre er Rome Business School stolt av å benytte seg av et internasjonalt fakultet på primærnivå, et uttrykk og bærer av den mest moderne kunnskapen om ledelse og entreprenørskap. Rome Business School sysselsetter universitetslektorer, bedriftsledere, konsulenter, ledere og gründere valgt på grunn av deres velprøvde erfaring og ferdigheter. Fakultetet har en sterk flerkulturell tilbøyelighet, med representanter fra forskjellige bakgrunner og nasjonaliteter. Det vil synergistisk etterlate deg en begrensning av kunnskap for din personlige utvikling. Våre utvalgte fornyede og meget kompetente formatorer blir alltid vurdert og vurdert av studenter, takket være vårt kvalitetssikringssystem. Rome Business School utvikler et internasjonalt didaktisk og bedriftsnettverk, takket være flere partnerskap med handelshøyskoler, universiteter og selskaper.

Hvorfor oss

Et utmerket treningstilbud, utviklet gjennom nøye analyse av de beste internasjonale opplevelsene, for å garantere deg et konkurransefortrinn i markedet.

Et moderne treningstilbud: vi tilbyr kurs om de mest avanserte ledertendenser og teknikker, som interkulturell ledelse og forretningsorientert bruk av sosiale medier.

Høykvalifiserte lærere: alle lærere fra Rome Business School er universitetslektorer, trenere og ledere nøye utvalgte basert på deres velprøvde profesjonalitet og erfaring, og som er i stand til å overføre studentene både et godt definert konseptuelt rammeverk og verdifulle referanser til konkret profesjonell praksis.

Karriere-tjeneste: et sett med tilpassede tjenester designet for å hjelpe studentene våre til å få tilgang til eller utvikle seg i arbeidsmarkedet (praktikantmuligheter, en CV-gjennomgang, inkludering i vår database, support for ledelse av jobbintervjuer, nettverk med selskaper, ledere og fagpersoner).

Alumni-nettverk og fellesskap: deltakere på kursene våre får adgang til Rome Business School Alumni Network, et nettverk som gjør at de kan holde kontakten med alle studenter og lærere, for å utveksle erfaringer og dele prosjekter og faglige utviklingsmuligheter.

Et lojalitetskort som lar deg samle poeng og få rabatter på våre kurs.

Unikt læringsinnhold og læremateriell: alle Rome Business School opplæringskursene innebærer banebrytende undervisningsinnhold, i tråd med de beste internasjonale standardene, og kontinuerlig oppdatert basert på de nyeste kulturelle trender. Med hvert kurs får deltakerne også et hav av dokumentasjon og forslag til mulige videre dybdestudier.

Et bredt spekter av fleksible studiemetoder, for å oppfylle alle krav og gjøre det mulig for deltakerne å balansere læringsforpliktelsene sine med deres personlige og profesjonelle engasjement. Master kurs, fordypningskurs og en rik katalog med korte kurs designet for å imøtekomme alle dine læringsbehov. Kurs kan tas på campus, eksternt og internt.

En anvendt undervisningsmetode: alle kursene inkluderer øvelser og virkelige case-studier, som kaster opp undervisningen og gjør den virkelig verdifull for arbeidsmarkedet.

Læringsalternativer

Rome Business School kurs blir undervist på engelsk og de kan delta på, basert på preferanser, enten på-campus eller online, med følgende alternativer:

Undervisningsspråk

italiensk

Fulltid

Foredrag holdes fra mandag til torsdag.

konsern~~POS=TRUNC

Foredrag holdes på lørdag heldag.

Profesjonell

Foredrag holdes på tirsdag eller torsdag fra klokka 19 til 20.30

Fjernundervisning

For dette alternativet bruker Rome Business School en nyskapende online plattform, der du kan følge foredrag med full video og lyd, samhandle i sanntid i lyd og video med læreren og de andre deltakerne og samarbeide og dele dokumentasjon

I huset kan kursene også tas internt - direkte hos din bedrift, byrå, organisasjon eller profesjonelle hovedkvarter.

Steder

Steder
  • Italy Online

    Italy Online, Italia

    Spørsmål