Keystone logo
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Introduksjon

RUFA, virkelige drømmer og konkrete prosjekter

RUFA, Roma University of Fine Arts, er et tverrfaglig, internasjonalt utdanningssenter – juridisk anerkjent av departementet for utdanning, universitet og forskning (MIUR) – som tilbyr autoritative, innovative kurs innen kunst, design og kommunikasjon. RUFA jobber i samarbeid med anerkjente fagfolk og prestisjetunge bedrifter, og garanterer studentenes teoretiske forberedelse par excellence, i tillegg til konstant oppdatert metodisk-operasjonell veiledning mens de holder et godt øye med arbeidsplassen og gjeldende markedstrender. Etablert i 1998 med mål om å oppfylle, innenfor et enkelt akademi, ambisjonene til italienske og utenlandske studenter og de til grunnleggeren, Maestro Alfio Mongelli, tilbyr RUFA Bachelor- og Master of Arts-studier som svarer fullt ut til moderne kunstneriske og kulturelle kontekster , som gir en kunstnerisk opplæring av høyeste kaliber og sterke, konkrete fremtidsutsikter for ansettelse.

Oppdatert og stimulerende treningsforslag

RUFA tilbyr et stort sett med opplæringsforslag som inkluderer noen av de mest spennende og etterspurte studieområdene. Veiledet og veiledet av lederne for avdelingen for visuell kunst og avdelingen for design og brukskunst/New Technologies for the Arts, kan studenter ved RUFA velge sin fremtidige yrkeskarriere blant ti forskjellige Bachelor of Arts-studier:

Maleri / Skulptur / Scenografi / Grafisk design / Tegneserier og illustrasjon / Design / Kino / Fotografi/Bærekraftig motedesign/Multimedia og spillkunst

Åtte Master of Arts-studier:

Multimedia Kunst og Design / Visual and Innovation Design / Computer Animasjon og Visual Effects / Film Arts / Set Design / Skulptur / Maleri / Grafikk.

For seniorer og alle studenter som trenger ytterligere spesialisert opplæring, tilbyr RUFA også flere korte kurs, Masters og avanserte kurs. 1° nivå akademisk master i:

Art Curating & Management / Kino og nye formater Produksjon / Design Management

I mange år nå har RUFA jobbet intensivt i samarbeid med den prestisjetunge KDU University College i Malaysia, i fellesskap med å sette opp et Master i Visual and Innovation Design-program. Mellom de to universitetene har det utviklet seg en svært dynamisk, kulturell utveksling og deling av ideer og design, rettet mot pedagogisk berikelse av studenter påmeldt ved begge institusjonene. Interpenetrasjonen mellom gammel og moderne tradisjon er bare en kulturell drakt som det romerske universitetet deler med sin malaysiske motpart. De siste årene har forholdet mellom de to instituttene blitt ytterligere fremmet takket være stipendpriser. RUFA og KDU University College er helt enige om de enorme mulighetene for vekst som denne synergien gir, faktisk Hon Wei Min, visepresident ved det malaysiske universitetet, har uttalt: "Vi er overbevist om at våre studenter kan lære mye av stor verdi fra RUFA som deretter kan overføres hjem. Begge våre land har en ekstremt gammel kulturarv, kombinert med en like sterk ånd for kunstnerisk uttrykk, og møtet og sammensmeltingen av de to kan bare gi opphav til mange nye, positive ideer. Vi tror på deg og du tror på oss”.

Det underliggende målet er alltid å gjøre oss mottakelige for forurensning mellom forskjellige språk, transversalitet, forskning og eksperimentering.

Skreddersydd metode

RUFA-treningsmetoden er basert på en fremtredende og spesialisert undervisningsmetode, som tar sikte på å bli med på universitetets læreplan og faglig opplæring.

I løpet av sine RUFA studieår kan studentene delta på laboratorier, workshops, erfaringsleksjoner, utstillinger, presentasjoner og debatter. Dette er alle moderne og effektive verktøy som bringer studentene nærmere virkeligheten til den profesjonelle arbeidsstyrken. For å få mest mulig ut av sine studier, oppfordrer RUFA elevene til å utnytte mulighetene, bygge opp et solidt teoretisk og praktisk grunnlag. De kan da skape inspirert kunst som kombinerer tverrfaglig forurensning, transversell anrikning og innovativ eksperimentering.

Fordi RUFA er moderne, tar det sikte på å undervise og trene med sitt hjerte satt på tradisjon og sitt sinn projisert inn i fremtiden.

Glancing tilbake i tid, mot fremtiden

Å studere kreativ kunst i en atmosfære forurenset av stimuli og oppmuntringer av høyest mulig relevans, gir ufattelige fordeler. Roma var renholdets vugge og, fremdeles i dag, er byens historiske og kunstneriske arv et symbol på verdensomspennende anerkjennelse. Men Roma er også en stadig skiftende by, hvor dynamiske, spennende nye språk gjør det til et stadium for nye, spennende moderne trender. Det store mangfoldet som tilbys i byens museer og gallerier er det mest åpenbare testamentet til dette. Faktisk har Roma ikke bare en strålende klassisk proffering, men også en stimulerende kalender med hendelser og tiltak som kommer under banneret av nye trender og spenner fra kunst til musikk og til og med tegneseriearbeid.

Ikke pass på muligheten for å studere midt i turbinemotoren til kunstneriske stimuli som er Roma. Å studere her betyr at du går inn i fremtidens historie!

Steder

  • Rome

    Via Lariana, 8, , Rome

    Spørsmål