Keystone logo
Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Introduksjon

Om kongeveier

Vi lærer, jobber og bor på de tradisjonelle landene til Xwsepsum (Esquimalt) og Lekwungen (Songhees) forfedre og familier som har bodd her i tusenvis av år. Dette landet har vært en del av livet til urbefolkningen lenge før Hatley Castle ble bygget, og det vil tilhøre fremtiden. Det er med takknemlighet vi nå lærer og jobber her, hvor fortid, nåtid og fremtid for urfolks- og ikke-urfolksstudenter, fakultet og ansatte samles.

Royal Roads University ligger på et av Canadas vakreste nasjonale historiske steder, og har en lang historie med fortreffelighet. I 2015 feiret vi 75 år med ledelse og læring – 55 år som militær høyskole og 20 år som offentlig søkte til et forskningsuniversitet.

Vi forstår behovene og ambisjonene til studentene våre, og vi har laget alternativer for å levere en lærerik opplevelse som passer din livsstil. Vår kohortmodell inneholder gruppebaserte kurs, og gir en ressurs av likesinnede som du kan dele, utfordre og vokse med gjennom hele programmet. Selv etter endt utdanning fortsetter disse gruppene å støtte ambisjonene dine for å sikre at din livsendrende opplevelse hos oss har muliggjort ikke bare profesjonell transformasjon, men også en personlig.

Lærings-, undervisnings- og forskningsmodell (LTRM)

Lærings-, undervisnings- og forskningsmodellen (LTRM), oppdatert i 2019, er en hjørnestein i suksessen til Royal Roads University . Royal Roads University har som mål å tilby læring, undervisning og forskning som hjelper mennesker å forandre karrierer og liv ved å løse problemer og skape muligheter i verden. Som beskrevet i vår opprinnelige lærings- og undervisningsmodell (LTM) i 2013, fokuserer vi på å produsere verdensborgere som er lidenskapelige, målbevisste og trygge livslange elever, integrert i et bredt nettverk av likesinnede elever, og som trygt kan administrere og løse komplekse, virkelige problemer.

En bærekraftig fremtid

Hos Royal Roads University forstår vi at miljøledelse er nødvendig, og vi er stolte over at studentene, fakultetet og ansatte støtter denne retningen. Klimaendringer er en av de mest kritiske utfordringene i vår tid, og vi er fokusert på initiativer som støtter bærekraft på campus. Miljømessig bærekraft er ikke bare iboende knyttet til vårt undervisnings- og forskningsmandat, det er en utfordring som krever den typen tverrfaglig og samarbeidende problemløsning som vi utmerker oss med.

Forandringsarbeid

Forandringsarbeid er en del av vårt DNA. Vi var pionerer for blended learning-modellen i Canada og designet noe helt annet på det post-sekundære landskapet. Vi skapte en unik læringsopplevelse gjennom digital levering som lar elevene holde kontakten med lokalsamfunnene sine og kombinerte det med et enestående naturlig og historisk miljø for forskning og studier i Victoria, BC Royal Roads University sin rolle som leder for endring og sosial innovasjon har blitt anerkjent med sin betegnelse som en Ashoka U Changemaker Campus.

Ekspertledelse

Våre programmer er skapt og ledet av bransjeeksperter og instruktører med erfaring fra den virkelige verden, hvis kunnskap og undervisningsmetoder gjenspeiler de nåværende kravene til vår globale økonomis stadig skiftende landskap.

Learning Excellence

Vår innovative blandede læringsmodell kombinerer intensiv nettbasert læring med residenser på campus, og sikrer at du får personlig tilgang til ledende fakulteter og fortsatt oppfyller kravene til din karriere og livet.

Real-World Education

Vi gir virkelige utfordringer med fokus på praktiske resultater som gjør en forskjell i verden. Det betyr at ferdighetene du lærer i dag kan brukes umiddelbart på arbeidsplassen i morgen.

Visjon, mål og verdier

Vår nye strategiske visjon feirer fortiden vår og ser frem i 25 år, med mål og handlinger laget for å sikre at vi fortsetter å levere livsendrende utdanning – å skape ledere som forandrer verden.

Vår visjon

Inspirerer mennesker med mot til å forvandle verden.

Våre mål

 • Alle aldre, hvilket som helst stadium, hvor som helst : Vi er en motor for livslang læring for studenter, uansett hvor de er i verden, deres karrierer og deres liv.
 • Utforsk, del, fremme : Vi støtter tverrfaglig forskning som flytter grenser, fjerner barrierer og finner løsninger på dagens kritiske problemstillinger.
 • Inviter inn, våg deg ut : Vi engasjerer lokalsamfunn lokalt, nasjonalt og globalt – vi lener oss inn i partnerskap, lærer av andre og ønsker alle mennesker hjertelig velkommen.
 • Levende og bærekraftig : Vi forkjemper et bærekraftig campus med ledende infrastruktur og nettplattformer – en som er en topp arbeidsplass i Canada og tar grep for forsoning, mangfold, rettferdighet og inkludering.

Våre verdier

 • Omsorg Et mangfoldig og støttende fellesskap for våre studenter, fakultet og ansatte.
 • Kreativ innovasjon i alt vi gjør; vi søker stadig nye og bedre måter å gjøre ting på.
 • Modig Fet i våre handlinger; vi tar imot utfordringer og tar gjennomtenkte risikoer.

Våre forpliktelser

 • Bygg videre på styrkene våre innen anvendt og profesjonell programmering, tverr- og tverrfaglighet og innovativ levering
 • Utvikle vår innovative og gründerkultur, og reagere raskt på endringer på arbeidsplassen og i samfunnet.
 • Forbedre inkluderingen og engasjementet til mennesker med ulik bakgrunn og ideer i alle aspekter av universitetslivet.
 • Implementere anbefalingene fra Sannhets- og forsoningskommisjonen og respektere FNs erklæring om urfolks rettigheter.
 • Fremme bærekraft i alle våre akademiske programmer og operasjoner, med fokus på FNs bærekraftsmål.
 • Fremme forskning og utdanning for å takle klimakrisen, raske fremskritt innen teknologi og sammenkoblede sosiale, økonomiske og politiske utfordringer.

Studentliv

Hos Royal Roads University fremmer vi en sunn balanse mellom arbeid, studier og viktigst av alt, moro. Vi arrangerer en rekke virtuelle og personlige aktiviteter og arrangementer for å bygge fellesskap, koble deg til andre Royal Roads-studenter og forbedre studentopplevelsen din.

I tråd med Royal Roads University s svar på covid-19, har alle studentlivsaktiviteter inkludert rekreasjonssenteret, arrangementer og frivillig arbeid flyttet til nettet. Bli med oss, engasjer deg og hold kontakten uansett hvor du er!

Besøk kalenderen for studentarrangementer for å finne ut hvilke hendelser som snart skjer. Du kan legge til arrangementer i din digitale kalender direkte fra arrangementsinnlegget, slik at du ikke går glipp av noe.

Enten du studerer på avstand, i et residens eller i et program på campus, er det muligheter for å være involvert med andre medlemmer av Royal Roads-samfunnet. Å bli med i en klubb eller en aktivitet vil knytte deg til andre studenter, fakultet og ansatte ved Kongeveiene. Ikke sikker på hvor du skal begynne? Delta i et webinar, bli frivillig med Campus Ambassadors eller Community Service Leadership Project, eller start din egen nettklubb!

Bli involvert!

 • Er du en ny student? LaunchPad: Orientation to RRU er for deg!
 • Sjekk ut studentarrangementskalenderen for å finne ut hva som skjer
 • Finn klubber og organisasjoner som matcher dine interesser – eller start din egen klubb!
 • Vær frivillig som campusambassadør eller med Community Service Leader Project
 • Finn ut mer om Royal Roads Student Association (RRUSA) og hvordan den støtter den akademiske opplevelsen ved RRU
 • Ta kontakt med oss på Facebook, Instagram og Twitter
 • Få kontakt med studentrepresentanter i Styret og Akademisk Råd

Frimodig annerledes

I over 25 år har vi gjort ting annerledes. Fra vår nettbaserte læringsekspertise til professorer som kjenner deg ved navn, dette er en utdanning uten like.

Campus funksjoner

 • Campusstørrelse:

  537

 • Skille seg ut arkitektur:

  Hatley Castle

 • Antall bygninger:

  10

 • Overnatting:

  33

Opptak

Hos Royal Roads University forstår vi verdien av leksjonene vi har lært utenfor det tradisjonelle klasserommet, så vi bruker en helhetlig, studentsentrert tilnærming til opptaksprosessen.

Vi ser på deg og hvor du er i livet, og ikke nødvendigvis bare det som finnes på en utskrift. Vi ønsker å sette deg opp for suksess slik at du kan få det du trenger fra programmet mens du nyter den akademiske reisen. Finn ut mer om søknadsprosessen vår .

Finn det rette programmet for deg

 • Ta kontakt med en påmeldingsrådgiver for å utforske alternativene dine
 • Velg mellom våre graduate- og undergraduate-programmer
 • RRUs Global Learning and Language Center (GLLC) tilbyr engelsk som andrespråk (ESL) og akademisk Pathways for internasjonale studenter
 • Læringsmuligheter uten kreditt kan nås gjennom videregående studier

Stipend og finansiering

Økonomisk støtte og priser

Financial Aid & Awards-teamet er her for å gi informasjon og støtte om en rekke finansieringskilder og tildelingsmuligheter, og starter med en video som introduserer de omfattende detaljene du finner på denne nettsiden og i bloggen vår.

Se et sammendrag av offentlige hjelpeprogrammer for de som er berørt av covid-19-krisen.

Økonomisk planlegging er en avgjørende komponent i tidlig utdanningsplanlegging. Se gjennom finansieringsmulighetene i god tid før programmet begynner for å bidra til å bygge et rimelig budsjett.

Lån

Utforsk de ulike typene lån som er tilgjengelige for å finansiere studiene dine.

Priser

Utforsk en rekke konkurrerende tildelte stipender, priser og stipender tilgjengelig fra RRU og andre finansieringsbyråer.

Forskningsstipend

RRU administrerer stipendadministrasjonen for utvalgte finansieringsbyråer. Dette er noen av de mer betydelige prisene.

Annen finansiering

Oppdag alternative finansieringsmuligheter som Highbred Points.

Studentuttalelser

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

Spørsmål