Keystone logo
Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers School of Management and Labor Relations

Introduksjon

Handle om

Rutgers School of Management and Labor Relations (SMLR) er den ledende kilden til ekspertise i arbeidsverdenen, og bygger effektive og bærekraftige organisasjoner og det endrede arbeidsforholdet. Skolen består av to avdelinger - den ene fokusert på alle aspekter av strategisk menneskelig ressursforvaltning og den andre dedikert til samfunnsvitenskapelige spesialiteter relatert til arbeidsstudier og ansettelsesforhold - med fakultet fra et bredt utvalg av disiplinærbakgrunner.

Human Resource Management Department er fokusert på alle aspekter av strategisk menneskelig ressursforvaltning, inkludert forståelse av menneskelige ressursers rolle for å bestemme individuell og organisatorisk suksess og administrere menneskelige ressurser i en global sammenheng. Labor Studies and Employment Relations Department undersøker og lærer om alle aspekter av arbeid og ansettelsesforhold, og spesielt hvordan kollektiv representasjon og offentlig politikk kan forbedre trivsel for arbeidstakere.

I tillegg tilbyr SMLR mange videreutdannings- og sertifikatprogrammer undervist av forskere og eksperter i verdensklasse,.

Historie

SMLR ble opprinnelig etablert ved en lov fra New Jersey-lovgiveren i 1947 som Institute of Management and Labour Relations (IMLR). I likhet med sine kolleger som ble opprettet i de andre store industrilandene samtidig, ble instituttet chartret for å fremme nye former for arbeidsledelsessamarbeid etter den industrielle uroen på slutten av andre verdenskrig. Det ble offisielt en skole på flaggskipcampusen til State University of New Jersey i New Brunswick / Piscataway i 1994.

Hvorfor Rutgers SMLR?

SMLR gir en unik læreropplevelse, der du kan:

 • Lær av høyt citerte og publiserte fakultet.
 • Opplev innovative læringsmetoder.
 • Nettverk med bransjeledere.
 • Få sysselsettingsmuligheter.

På et øyeblikk

Studentene: 1 597 (heltid og deltid majors)

Fakultet: 55 (heltid)

Egenskaper

 • Det tilbys tre lavere gradsprogrammer med forskjellige fokus, to BA-programmer i forbindelse med Rutgers School of Arts and Sciences og et BS-program, som kan fullføres online.
 • Skolen tilbyr to høyt respekterte mastergrader: Master of Human Resource Management (MHRM) og Master of Labor and Employment Relations (MLER). Fakultetet administrerer også en Ph.D. grad i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser, med kandidater som går videre til forskning og akademiske stillinger.
 • Skolen tilbyr også sertifikater innen emner som mangfold og inkludering på arbeidsplassen, konfliktløsning og forhandling, og ledende organisasjonsendring.
 • Forskning som utforsker og forventer arbeidsplassens skiftende natur er en viktig del av skolens oppdrag.
 • Flere sentre og programmer som fokuserer på å lede forskning og forbedre arbeidsstyrken. Etterutdanningsprogrammer inkluderer Labour Education Action Research Network (LEARN) og Rutgers leder- og profesjonell utdanning.

Steder

 • Piscataway Township

  94, Rockafeller Rd, , Piscataway Township

Spørsmål