Keystone logo
S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

Introduksjon

Vår filosofi

Vår Guiding Filosofi

Den filosofiske søylene som hviler byggverk av SPJIMR pedagogiske pedagogikk og utvikling er

Påvirke Practice Fremme verdibasert vekst Påvirke Practice

Initiativene og innovasjoner på SPJIMR tar sikte på å påvirke praksis i bransjen, og derfor være en deltaker i re-forme nasjonen. Læringen suges inn gjennom et fleksibelt og allsidig læreplan utvikler seg i elevene, ikke bare en evne til analyse og dom, men også en medfødt evne til å forholde seg til sosiale problemer og deretter trekke på sine egne ressurser for forståelse og handling.

Fremme verdibasert vekst

SPJIMR propounds som individer trenger for å bygge den rette blandingen mellom bekymring for egen velferd og sosial god. Dermed instituttet oppmuntrer utviklingen av en co-operative utsiktene som anerkjenner verdien av deling og gjensidig respekt. Dette understrekes i læreplanen gjennom praktisk erfaringskunnskap samt ved eksempel.

De andre prinsipper, som styrer vår arbeids er-

Samfunnsrelevans og reaksjonsevne - SPJIMR søker å innlemme innenfor sine ledelse læreplan strategier for innovative forretningspraksis og sosial verdi gjennom integrering av samfunnsansvar programmer. Samarbeid og samarbeid - Ankomsten av globaliseringen har brakt i kjølvannet økt samarbeid for økt sosial, økonomisk og miljømessig gevinst. Gjennom samarbeid, er det mulig å optimalisere bruken av begrensede ressurser, noe som fører til mer hensiktsmessige og relevante forretningspraksis. SPJIMR forfekter sterkt felles anstrengelser for å oppnå høyere enn normal avkastning fra investeringer. Nettverk - Som Management Institute, oppfordrer SPJIMR sitt virke innenfor en bredere sosiale og kulturelle miljø med vekt på kritiske samfunnsøkonomiske prosesser som er forme virksomheten i dag. SPJIMR bestreber seg på å slå sammen disse forskjellige oppfatninger og krav for å generere en mer relevant og viktig ledelse utdanning for India. I denne forbindelse, forsøker SPJIMR å bli sett på som en viktig trendsetter i ledelsen utdanning i dag.

Å tro seg å være en del av et større arbeid, oppfordrer SPJIMR læring ved imbibing fra

De beste og nyeste globale forretningspraksis Globalt anerkjente institutter fra hele verden Innsatsen til indisk selskap i deres søken for vekst, produktivitet og kvalitet Ideologier begavede individer som er økologisk bevisst Western effektivitet og Øst ethos Leadership Development Program

SPJIMR tror på å bygge broer til fremtiden gjennom synergistisk innsats sammen med industrien som det føles ansvarlig og ansvarlig, og hvem det tjener med et dypt engasjement.

Formålsparagraf

Vår misjon er å påvirke praksis og fremme verdibasert vekst. Våre studenter skal gjenkjenne, forstå og opprettholde samfunnsrelevans forretningsmessige beslutninger, også innenfor de dekkede deler av samfunnet.

Vi opprettholde dette oppdraget fordi vi kjenner igjen våre to roller - som et ansvarlig medlem av Bharatiya Vidya Bhavan og som en forståelses medlem av indiske samfunnet - og se på oss selv i en større sammenheng som en "Beyond MBA 'institusjon.

Vi vil oppnå våre mål gjennom: (a) elev-sentriske pedagogikk som vil vektlegge holdninger, inkludert åndelighet og ferdigheter så mye som kunnskap; (b) å eksponere studentene til verdibasert vekst i dekkede deler av vårt samfunn; (c) syntese - i våre intellektuelle bidrag og pensum - av konkurranse- basert vestlige effektivitet og samarbeid-sentriske østlige ethos; og (d) intellektuelle bidrag til hensikt å påvirke praksis.

I våre studenter, erkjenner vi en predisposisjon og vilje til å være en doer først. Vi legger også vekt følsomhet for den sosiale fotavtrykk av forretnings handlinger og rollen til åndelighet i en balansert tilnærming til beslutningstaking.

I våre fakultetet medlemmer, erkjenner vi en forpliktelse til å levere fremragende elev-sentriske pedagogikk ved å dra nytte av den personlige, bolig natur våre programmer. Vi krever også dem til å skape og formidle kunnskap med sikte på å påvirke praksis.

Som et fellesskap, vil vi realisere disse målene gjennom integritet, selv ansvarlighet, profesjonell disiplin og hardt arbeid. Vi verds operasjonell frihet og opprettholde en gründer, smidig, fleksibel, og samarbeidskultur.

Oversikt

SPJIMR tilbyr en unik mulighet til å studere business hvor fremtiden for global virksomhet er i hjertet av India, i sentrum av den økonomiske hovedstaden i denne økonomien, det stedet der investeringene vokser, der etterspørselen er økende, og hvor bedrifter ruster opp for raskere vekst, kan elevene studere business og lære fra markedet.

SPJIMR er sannsynligvis den beste beliggenheten institusjon i hjertet av Mumbai by, det finansielle sentrum av India med sterke bindinger til industrien. Dette gjenspeiles i den klar aksept av våre kandidater innen industri og oversetter til vår overlegne plassering ytelse.

I tillegg tilbyr SPJIMR sin toårige PGDM programmet muligheten til å ha utøvere som en del av hele leveransen av kursene i form av prosjekter, praksisplasser, gjesteforelesninger og bransje sponset kurs.

Mulighet til å studere siste semester i øverste amerikanske B-skoler

Den store billett mulighet som tilbyr programmet for internasjonale studenter er et faktum at de kan gå og studere deres siste semester i noen av de beste internasjonale skoler i løpet av høsten. For eksempel kan deltakerne gå og gjøre et helt semester i en skole som Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, USA, Krannert School of Management, Purdue University, USA, Eli Broad College of Business, Michigan State University, USA , University of Maryland, USA og Schulich School of Business, York University, Canada.

Studentene er klar til å ta på seg en siste semester internasjonalt etter at de har

Studerte realitetene av en fremvoksende økonomi Fullført alle de grunnleggende kurs i det første året Fullført en sosial internship i sommer Fullført fordypningsemner i tredje semester

Karrieremuligheter i toppen globale selskaper

Nyutdannede med dyp kunnskap om og eksponering for India kan finne spennende roller i globale bedrifter som ønsker å bygge på India anledning.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Mumbai

    S.P.Jain Institute of Management & Research Munshi Nagar, Dadabhai Road Andheri West, 400 058, Mumbai

    Spørsmål