Keystone logo
Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Singapore Aviation Academy

Introduksjon

Den Singapore Aviation Academy (SAA), Etablert i 1958, er den internasjonalt anerkjente opplæring arm av Luftfartstilsynet i Singapore. Den tilbyr et bredt spekter av drifts- og lederprogrammer som benchmark internasjonale standarder og beste praksis for å møte opplæringsbehov i den globale luftfartsmiljøet. SAA er en ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-godkjent regjeringens sikkerhetsinspektør Training Centre og ICAO TRAINAIR PLUS Medlem.

Gjennom sine fire spesialiserte skoler - School of Aviation Management, School of Aviation Safety & Security, School of Air Traffic Services og School of Airport Emergency Services - SAA har trent over 91 000 deltakere fra 200 land og territorier siden 1958.

Ved konsekvent å bo i forkant av utviklingen som skjer i internasjonal sivil luftfart, er SAA i stand til å utvikle nye programmer ikke er lett tilgjengelig andre steder. SAA tilbyr også graden og utdannet diplom programmer gjennom allianser med anerkjente nasjonale og utenlandske akademiske institusjoner.

The Academy er et forum for deling av informasjon og nettverksbygging blant ledere og spesialister i det internasjonale sivile luftfartsmiljøet, ved å organisere workshops, konferanser og seminarer regelmessig. Det vert også en rekke internasjonale møter og konferanser i regi av internasjonale organisasjoner som ICAO, APEC og ACI.

VISJON:

For å være verdens fremste senter for læring for sivil luftfart.

MISSION:

For å gi den høyeste kvaliteten på opplæringen, og deling av kunnskap og erfaring, for fremme av internasjonal sivil luftfart.

Vår historie

spede begynnelse

1950 - 1960 Som mange institusjoner som vokste til å bli ruvende enheter i sine felt, Singapore Aviation Academy startet i det små.

Den første sivile luftfart opplæring på skolen ble etablert for flygeledere i 1958 på Paya Lebar Airport. Det ble fulgt av fem lokale trainee-kontrollere. Fire år senere, ble internasjonale deltakere akseptert for opplæring i kunngjøringstjenester og luftfarts kartografi. De ble sponset under International Civil Aviation Organization Technical Assistance Programme.

Gjennom årene har skolen vokst fra å være en intern opplæring antrekk til en regional treningssenter. Det flyttet i 1972 til større lokaler og bedre fasiliteter på Seletar Airport.

Nå ut

1970 - 1980 ble skolen omdøpt til Luftfarts Training Centre (CATC), Singapore. Det ble deretter trene utenlandske deltakere regelmessig ikke bare lufttrafikktjenester, men flyplass nødetatene, lufthavnledelsen og drift. Den CATC oppnådd en imponerende track record for å produsere høy kvalitet trening som var unik i Asia-Pacific-regionen. Sin sofistikerte og tilpassede lufttrafikk simulatorer ble ansett som den mest avanserte i regionen.

Det ble utpekt som en ASEAN Centre of Excellence i 1977 for opplæring i lufttrafikk, fly brannslukking og redningstjenester, samt informasjonstjenester luftfarts.

sikter høyt

1990 ... ..

I 1990 ble senteret omdøpt igjen, som Singapore Aviation Academy (SAA). Endringen reflekterte den forbedrede status og utvidede roller som Luftfartstilsynet fra Singapore (CAAS) rettet opp for å oppgradere ferdighetene til luftfart personell for å møte utfordringene i det nye årtusenet. SAA startet operasjoner fra sin nåværende spesialbygde treningskomplekset i 1992. Det ble offisielt åpnet 02.11.1992 av Mr Mah Bow Tan, ministeren for kommunikasjon. Bygget til en pris på US $ 50 millioner er kompleks utstyrt med et omfattende utvalg av fasiliteter for å skape unike total treningsmiljø.

Steder

  • Singapore

    Singapore Aviation Academy 1 Aviation Drive , 499867, Singapore

    Spørsmål