Keystone logo
Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Introduksjon

165476_SMU_Logo_4C.png

Saint Mary's University ligger i den pulserende byen Halifax, og er hjemsted for et mangfoldig og inkluderende fellesskap med over 7500 fakulteter, ansatte og studenter, og kan skryte av et globalt tilkoblet nettverk av over 50 000 alumni. Vi har inspirert og utvidet tankene våre i over 200 år. I dag, takket være fremragende forskning og unike programmer, har det blitt Nova Scotias nest største forskningsuniversitet med forskningsinntekter. Saint Mary's University er hjemmet til en av Canadas ledende handelshøyskoler, et naturvitenskapelig fakultet som er anerkjent for sin banebrytende forskning, et omfattende og innovativt kunstfakultet og et pulserende fakultet for forskerstudier og forskning.

Her kan du se en sterk fellesskapsfølelse, engasjerte fakulteter og studenter, gründerånd og nyskapende forskning i samfunnene som omgir campus vårt. Våre studenter, forskere og fakulteter deler ønsket om å gjøre en positiv forskjell og skape verdi i verden.

Topp 5 grunner til å velge Saint Marys universitet

1. Et rikt støttende samfunn

Campus ligger på en enkelt, vakker byblokk. Du vil raskt danne meningsfulle forbindelser med andre studenter, og føle deg komfortabel i ditt nye hjem. Når du føler deg omtalt, kan du oppnå mer.

For studentfamilier, studenter og andre kvalifiserte personer tilbyr Saint Mary's University ett- og to-roms leiligheter. I tillegg tilbyr den omkringliggende South End of Halifax en overflod av studentboliger i livlige bymiljøer. Her vil du være i nærheten av campus, sentrumskjernen, grønne områder og godt lokalt liv. For informasjon om månedlige leiepriser for familie- og forskerboliger, besøk: smu.ca/campus-life/family-and-graduate-housing.

2. Professorer som kjenner deg

Med gjennomsnittlige innledende klassestørrelser på bare 40, vil du ikke bare føle deg koblet til andre studenter, men du vil kunne bli kjent med dine professorer. Med tilgang til professorer som bryr seg om din faglige prestasjon og fremtid, har du den slags personlig støtte som gjør en forskjell.

3. Læring ved å gjøre

Ved Saint Marys, tror vi at elevene lærer seg bedre og raskere når de legger teori til å jobbe i den virkelige verden. Til dette formål tilbyr vi erfaringsbaserte læringsmuligheter, laboratorier, co-op, (internship i alle fakulteter), reiser i utlandet, og reelle forskningsmuligheter.

4. Et vell av forskningsmuligheter

Hvis du er lenger i din akademiske karriere, bla gjennom de mange kandidatprogrammulighetene vi tilbyr (hvorav mange er unike i regionen).

5. Tradisjonen med faglig fortreffelighet

Om lag 98% av våre heltidsprofessorer har deres Ph.D., som er mer enn noe annet universitet i provinsen. Disse dyktige professorer gir deres dybde for erfaring til klasserommet til din fordel, og vårt rike samfunn av alumner bringer den virkelige verden til deg. Hvis du noen gang trenger en hjelpende hånd underveis, er faglig støtte, helse, karriere og opptak hjelp til din tjeneste.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • Halifax Regional Municipality

    Robie Street, 923, B3H 3C3, Halifax Regional Municipality

Spørsmål