Keystone logo
San Juan College

San Juan College

San Juan College

Introduksjon

Fra sin beskjedne start som en liten gren av New Mexico State University som kun serverer 25 studenter, har San Juan College vokst til å bli en av de største toårige omfattende samfunnskollegiene. Rangering femte i innmelding blant alle to- og fireårige høyskoler i staten, og høyskolen gir kvalitetsutdanning til mer enn 15.000 studenter årlig.

San Juan College ligger i Farmington New Mexico, og er en regional leder innen utdanning. Høgskolen har fire studiesteder i hele området, som inkluderer hoved Farmington Campus; San Juan College 30th Street Campus, også lokalisert i Farmington; San Juan College East i Aztec, New Mexico; og San Juan College West, i Kirtland, New Mexico. San Juan College er dedikert til suksess og fullføring av studenter, og tilbyr innovative, utfordrende og rimelige akademiske programmer som gir studentene kunnskap, ferdigheter og tillit til å lykkes med å oppnå utdannings- og karrieremål. Gjennom online og ansikt-til-ansikt-klasser kan studentene velge mellom hundrevis av to-årige grad- og sertifikatprogrammer, ikke-kreditt-læringskurs og arbeidsopplæring. I tillegg samarbeider høgskolen med statlige universiteter for å tilby både bachelor- og mastergrader på campus.

Utdann og gi enkeltpersoner mulighet til å trives i en stadig skiftende verden. Inspirer suksess gjennom utdannelse i verdensklasse.

Steder

 • Farmington

  College Boulevard,4601, 87402, Farmington

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål