Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Introduksjon

Opplæring i SANROMAN tok 25 år å gi verdi til enkeltpersoner og organisasjoner gjennom trening. Vi tilbyr globale løsninger på de utfordringer våre kunder gjennom tjenester som er forpliktet til innovasjon og kvalitet.

To funksjoner definere oss som eksperter på trening: Vår pedagogiske modellen og vår forretningsmodell, veldig fokusert på kundens behov.

Vi tilbyr klasseromsstudier, blandet eller blandet læring og e-læring gjennom webinarer, virtuell campus, mobil læring og virtuelle klasser. Med mer enn 600 treningsprogrammer, 25.000 studenter i året gå gjennom våre virtuelle og fysiske klasserom, spredt over hele landet og Latin-Amerika. Rundt 20% av unge mennesker som vi blir med arbeidsmarkeds takket være vår undervisning modell og arbeidet til vår Employment Service.

Vi utvikler også konsulenttjenester for offentlig og privat sektor, og spesialiserte seg på mange områder, blant annet utdanning og arbeid, samfunnsforskning, organisatoriske forbedringer, nye teknologier, informasjonssystemer eller systemer for kvalitetsstyring og miljø .

I SANROMAN er vi forpliktet til å forbedre arbeidsevne, kompetanse og arbeidsevne av jobbsøkere, særlig unge mennesker som har problemer med å få tilgang til sin første jobb. Så i april 2012, i en kontekst av økonomiske nedgangstider og arbeidsvansker, blir vi Placement Agency SANROMAN autorisert nivå både i klasserommet og på nettet.

Dette foretaket ble opprettet med sikte på å legge til rette veien i jobbsøkingen så mange potensielle kandidater. Blant våre tjenester som vikarbyrå, de av vurdering av de faglige profiler og styrekandidater i jobbsøkingen gjennom personlig service.

Våre internasjonale prosjekter utvikles i forskjellige land i Latin-Amerika, og har en tverrgående tilnærming som omfatter tre viktige områder for å vurdere: verdien av entreprenørskap, utdanning og internasjonalt samarbeid for utvikling.

Vår Culture of Human Resources ...

Det er å anta det engasjementet som alle våre ansatte kan vokse og utvikle seg innenfor SANROMAN, anskaffe hver dag nye erfaringer og kunnskap, styrke trening og kontinuerlig forbedring.

Vår Cycle of Human Resources ...

Strøm lederskap som grunnlag for vår bedriftskultur; lederskap basert på eksempel, nærhet og kontinuerlig tilbakemelding.

MISSION

Vi genererer tjenester og opplæring og rådgivning løsninger for å møte de reelle behovene til organisasjoner, kunder og brukere.

VISJON

Som et ledende selskap i markedet, være strategisk partner for våre klienter organisasjoner i å håndtere sitt talent.

VERDIER

Vårt mål er at ansatte aksje, forstå og leve verdiene på arbeidsplassen. Verdiene er integrert i vårt miljø og utstyr, gjennom våre etiske retningslinjer, intern kommunikasjon og opplæring / møter.

Kvalitet: effektivitet, effektivitet og kvalitet i ytelse og resultater. Det er bidraget og verdiskapning til interne og eksterne kunder. Innovasjon: Turning ideer og kunnskap om produkter, prosesser og tjenester eller nye modeller. Utforske og skape ideer for å lykkes. Engasjement: Gå utover bestemmelsene i din fungerer, kontinuerlig forbedring og stadig større evne til å fremme målene. Entusiasme: Gjør spennende enhver aktivitet du gjør, gjør det med lidenskap for å bli mer produktive. Trust: Grunnlaget for forholdet mellom partnere, motoren som oppnår målene.

Steder

  • Madrid

    Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

    Programmer

    Spørsmål