Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Introduksjon

Guidet av sterkt engasjement for faglig fortreffelighet og service til samfunnet utdanner Pedagogisk og sosialpsykologi ved Santa Clara University medfølende, kompetente og etiske fagfolk forpliktet til meningsfullt og støttende engasjement med ulike mennesker, skoler og samfunn bygget på grunnlag av Våre kjerneverdier.

Hvem vi er

Hvem vi er

Du har funnet oss fordi du er interessert i å gjøre en forskjell i verden: Du vil ha en positiv innvirkning på barn, familier, enkeltpersoner og samfunnet ditt. Du blir kalt til utdanning eller rådgivning på en eller annen måte, og vi tror at våre programmer er det ideelle stedet for å utforske disse interessene, utdype dine ferdigheter, forståelse og kunnskap, og begynne på en ny karriere.

Vi inviterer deg til å utforske våre MA programmer i Counseling Psychology, Lærerutdanning, Educational Leadership, og Tverrfaglig Utdanning, samt mulighetene tilgjengelig gjennom Center for Professional Development og Jerry Smiths Coaching for Life Academy. I mange utdanningsområder har vi spesialtilpassede programmer for katolske lærere, samt for offentlige, charter og uavhengige skoleelever.

På Santa Clara University er vi oppdrag og verdier drevet. I vårt arbeid er vi inspirert av Jesuit-tradisjonene til:

Utdanne menn og kvinner til andre Vår hensikt er ikke bare å gi deg en utdannelse, men også å inspirere deg til å bruke denne utdanningen til tjeneste for andre.

Kultivering lederskap med en hensikt Vi vil hjelpe deg med å utvikle kapasiteten til lederskap i hvilket felt du forfølger, men Jesuit lederskap er sentrert på å gjøre verden til et bedre sted.

Intellektuell dybde og utfordring Vi vil utfordre deg intellektuelt for å utforske nye ideer og synspunkter, og lære nye måter å se på verden rundt deg.

"Cura Personalis" eller "Utdannelse hele personen" Mens du utfordrer deg intellektuelt, fokuserer vi også på å utdanne hele personen, med individuell oppmerksomhet til studentens behov og en forståelse av hva hver enkelt av oss bringer til vårt arbeid.

Vi er dedikert til å betjene det rasemessige og etnisk mangfoldige Bay Area på måter som er meningsfulle og effektive. Vårt Latino Counseling-program er unikt og gir rådgiverpsykologi-studenter mulighet til å få spesialisert kunnskap for bedre å betjene ulike samfunn. På samme måte gjør vårt partnerskap med stiftelsen for spansk utdanning og tilgjengeligheten av utdanningskurs på vår østlige San Jose campus studentene muligheten til å lære om undervisning i sammenheng med flere høye effektive charterskoler som er målrettet mot behovene til et fellesskap som ikke alltid er godt servert I utdanning.

Vi er begeistret av det arbeidet vårt fakultet og studenter gjør her på skolen for utdanning og rådgivningssykologi. Du går med i et fellesskap av lærde, lærere og rådgivere hvis innsats for sosial rettferdighet og har en positiv innflytelse, kan ses i alt sitt arbeid. På Santa Clara University tilbyr vi deg muligheten til å utforske hvordan rådgivingspsykologi og utdanning kan være et middel til å forbedre liv, organisasjoner og samfunn i en rekke sammenhenger.

Vi inviterer deg til å utforske våre studieprogrammer og mulighetene du har til rådighet her på SCU. Grav rundt på nettsiden; Ring og still spørsmål Kom til en informasjonssession, eller besøk en klasse i økt. Kom og bli med oss!

Misjon & Vision

Guidet av sterkt engasjement for faglig fortreffelighet og service til samfunnet utdanner Skole for utdanning og rådgivningssykologi ved Santa Clara University medfølende, kompetente og etiske fagfolk engasjert i meningsfylt og støttende engasjement med ulike mennesker, skoler og samfunn.

Kjerneverdier

  1. Faglig Excellence gjennom engasjert undervisning og læring
    Vi mener at videreutviklingen av kunnskap, teori, forskning og søknad tilrettelegges gjennom aktiv og engasjert lærings- og læringspraksis fokusert på utvikling av studenters faglige kompetanse, samvittighet og medfølelse.

Utdanning av hele personen (Cura Personalis)
Vi mener at meningsfull omfattende læring oppstår når studentenes læring omfatter og integrerer både personlig og faglig utvikling i tjeneste for menneskeheten. Vi tror også at læring er en konstant og fortsetter etter oppgradering og utover. Denne tilnærmingen støtter en åpen og velkommen respekt for alle religiøse og filosofiske tradisjoner og er avledet fra det århundrer gamle Jesuit pedagogiske oppdrag og katolske identitet. Multikulturalisme og sosial rettferdighet
Vi mener at utdanning er beriket ved å verdsette folk fra alle bakgrunner (f.eks. Kjønn, rase, etnisitet, seksuell orientering, nasjonalitet, språk, kultur, religion, økonomisk status, alder, evner osv.). Videre er vi forpliktet til å tjene og forkynne med underrepresenterte, underverdige og disenfranchised befolkninger lokalt og globalt. Innovativ utdanning for samvittighet og medfølelse
For å møte behovene til ulike studenter og for å nå enkeltpersoner, skoler og lokalsamfunn mest effektivt, forplikter vi oss til at utdanningen må innovere og bevege seg utover standardpraksis ved å bruke banebrytende teknologier og pedagogiske tilnærminger.


Steder

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Spørsmål