Keystone logo
Stockholm University - Stockholm Business School

Stockholm University - Stockholm Business School

Stockholm University - Stockholm Business School

Introduksjon

Stockholm Business School tilhører Stockholms Universitet.

Universitetet, som dateres tilbake til 1878, er et regionalt senter for forskning og utdanning, satt i et fantastisk kulturelt og naturlig miljø i verdens første nasjonale bypark.

SBS - Handelshøyskolen i Stockholm er ansvarlig for å utdanne forretningsledere og ledere av fremtiden både i privat og offentlig sektor. Skolen har som mål å utvikle læringsprosessen på en slik måte at kreativ tenking og kritisk resonnement er de ledende prinsippene for hele studieprogrammet. Våre kurs er basert på den nyeste forskningen. Nære kontakter med verdensverdenen og forskningen, både på nasjonalt og internasjonalt nivå, gir oss mulighet til å tilby en transnasjonal utdanning. Vi har mer enn 3500 studenter, rundt sytti forelesere / forskere, noen førti doktorgradsstudenter og omtrent tretti administrativt ansatte. Vi samarbeider tett med universiteter i Sverige og utlandet.

SBS ligger i restaurerte bygninger fra 1912 i det tradisjonelle Kräftriket campusområdet, vakkert plassert i nærheten av den pittoreske Brunnsviken-innsjøen. Området ligger innen gangavstand fra Stockholm sentrum, og er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Finn ut mer på www.sbs.su.se/en

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Stockholm

    Stockholm university Stockholm Business School

    Spørsmål