Keystone logo
© The Global American University, Schiller
Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University

Introduksjon

Gjennom våre fire internasjonale campus gir vi studentene Global Transformative Education. En læringserfaring som lar dem oppnå en akkreditert dobbel grad (amerikansk og europeisk), mestre globalt mangfold ved å leve nedsenket i opptil fire forskjellige land, øke internasjonal ansettbarhet ved å bygge en personlig vei som fremmer lederskap, og etablere en global tankegang for å prestere som Smart Global Professionals.

plassering

Et nettverk av fire internasjonale studiesteder som lar studentene tjene en grad læring ved å leve i opptil fire forskjellige land. Studentene våre kan kombinere våre flere internasjonale lokasjoner (USA, Spania, Frankrike og Tyskland) i løpet av programmet, mestre globalt mangfold og utforske potensielle internasjonale karrieremuligheter.

akkreditering

Akkrediterte doble grader (amerikanske og europeiske) og lokale myndigheters anerkjennelser over hele verden. Vi er et amerikansk akkreditert amerikansk universitet. I tillegg har studentene våre muligheten til å få et komplementært europeisk diplom (University of Roehampton, Storbritannia), få tilgang til fordelene som land kan gi for å studere i utlandet, og spesialisere seg på viktige markedsområder gjennom våre industrilederes partnerskap.

metodikk

Ett-kurs-per-måned-system og hyperconnected reality-metodologier lar studentene lære på en fokusert og strukturert måte, samhandle og anvende kunnskap til forskjellige globale realiteter. Gjennom blokkplanleggingssystemet vårt og læringsmetodene våre lærer studentene våre på en strukturert og praktisk måte, anvender kunnskap på reelle organisasjonsutfordringer og utvikler godt avrundede ferdigheter.

Erfaring

En adaptiv akademisk vei som gir studentene ulike programinnstillinger, testopplevelser og støttende verktøy for å bygge en trinn-for-trinn tilpasset opplevelse. Studentene våre kan planlegge, lede og utvikle en personlig pedagogisk vei ved å velge mellom ulike programparametere og utforske alternativer før de bestemmer seg for neste trinn. I tillegg gir vår personlige rådgivere og stipendplan dem 1-til-1 oppmerksomhet for å nå målene sine.

arbeidsevne

Mentorplaner, partnerskap og bedriftsinterne programmer for å øke internasjonal ansettbarhet og etablere et globalt tankesett. Vi fungerer som en Global Employability HUB som hjelper studenter, fagfolk og organisasjoner som står overfor karriereutfordringer. Økosystemet vårt lar dem bygge et internasjonalt nettverk, heve sine harde og myke ferdigheter og få tilgang til gjeldende markedsetterspørsel.

Campus funksjoner

TAMPA – MADRID – PARIS – HEIDELBERG
Lev en virkelig 100 % internasjonal opplevelse ved å studere programmet i opptil fire forskjellige land uten å miste noen studiepoeng og uten vanskelige overganger.*

*Campusoverføringer avhengig av lokal programtilgjengelighet og personlig visumprosess.

  Campusliv og fasiliteter

  Schiller International University støtter den personlige og profesjonelle utviklingen til alle studentene over hele verden. Dette betyr å gi ressurser til studie- og studentlivet i løpet av studiet, og tilby assistanse når du skal ut på arbeidsmarkedet etter endt utdanning. Vi tilbyr en rekke tjenester til våre studenter, enten det er på campus eller online.

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • Paris

   Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

   • Heidelberg

    Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

    • Madrid

     Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

     • Tampa

      400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

      • Tampa

       400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

       Spørsmål