Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introduksjon

Ligger i sentrum av Los Angeles, SCI-Arc er et senter for innovasjon og en av landets få uavhengige arkitektskoler.

Melding fra direktøren

SCI-Arc er alltid å utvide og øke sine ambisjoner. I vår globaliserte tidsalder, design teller som aldri før, og vi har kapasitet til å forbause verden ved å vise alle de forskjellige måtene som design kan forvandle den.

Formålsparagraf

SCI-Arc oppgave er å reimagine få de kanter av arkitektur, utdanne arkitekter til å engasjere seg, spekulere, og skape noe nytt.

History of SCI-Arc

SCI-Arc ble grunnlagt i 1972 i Santa Monica av en gruppe lærere og studenter som ønsket å nærme arkitektur fra en mer eksperimentell perspektiv enn tradisjonelle skoler som tilbys.

Mennesker

SCI-Arc ledelse, lærere og ansatte kommer fra ulike bakgrunner og land, reflekterer globalism av institusjonen og dens student body.

Facility

SCI-Arc innenfor sitt kvart mile lange campus, gir studentene en integrert pakke med ressurser som støtter faglig fremgang og eksperimentering.

Akkreditering

Lavere og høyere profesjonelle grader tildelt av SCI-Arc er akkreditert av både National Architectural Godkjenning Board (Naab) og den vestlige Association of skoler og høyskoler (WASC).

Støtt skole

SCI-Arc er avhengig filantropisk støtte fra alumni, foreldre og venner til å opprettholde vår verdenskjente pedagogiske programmering.

Eiere

SCI-Arc tar stolthet i å rekruttere og beholde de beste og smarteste kandidatene for en karriere i SCI-Arc, og er dedikert til å skape et kulturelt rike, kunstnerisk, mangfoldig arbeidsmiljø.

Campus funksjoner

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Spørsmål