Keystone logo
Seattle University College of Science & Engineering STEM

Seattle University College of Science & Engineering STEM

Seattle University College of Science & Engineering STEM

Introduksjon

College of Science and Engineering er den raskest voksende høyskolen eller skolen ved Seattle University. Mer enn 100 fakultetsmedlemmer på heltid og deltid tilbyr en relevant, praktisk tilnærming til STEM-utdanning til mer enn 1250 hovedfag og studenter. Gjennom forskning og faglig utvikling holder professorene våre oppdatert med de siste fremskrittene og forbedrer kontinuerlig studieprogrammer som harmonisk kombinerer teori og praksis. Problemløsning, kritisk tenkning, teamarbeid og muligheter for tverrfaglig samarbeid karakteriserer en helhetlig tilnærming til utdanningen som gis til studenter på grunn- og utdanning.

Karakteristiske elementer i utdanningsprosessen vår inkluderer: et stort antall laboratorieopplevelser for naturfag og ingeniørfag; et blomstrende grunnleggende forskningsprogram; ekskursjoner til et bredt utvalg av naturlige og menneskeskapte underverk; og årelange, industristøttede seniorprosjekter for alle våre ingeniør- og informatikkstudenter gjennom prosjektsenteret.

Høgskolen gir mange muligheter for tjenestelæring. Her er bare to eksempler. Gjennom Seattle University Math Corps og STEM Club, engasjerer studentene våre ungdommer med høye behov ved Bailey Gatzert Elementary School. I løpet av det siste tiåret har dusinvis av studenter, lærere og ansatte i Seattle University deltatt i humanitære ingeniørprosjekter i Thailand, Nicaragua, Haiti, Zambia og Kenya.

Vår beliggenhet i den dynamiske byen Seattle gir mange muligheter for studenter å sikre meningsfulle praksisplasser eller frivillige muligheter knyttet til deres karrieremål.

Steder

  • Seattle

    12th Avenue,901, 98122, Seattle

    Spørsmål